Пневматична (PCP) гвинтівка Zbroia Biathlon 550/200 (чорна)

Тип боєприпасів

Пневматична (PCP) гвинтівка Zbroia Biathlon 550/200 (чорна)

Продавець:ZALP

4.8/5  ( 135 оцінок )

39 200

Є в наявності

2

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Розроблено на замовлення Федерації біатлону України, доступно в торговельній мережі ZBROIA. Тепер за ергономікою це повний аналог бойової спортивної гвинтівки, - легка, швидка, збалансована зброя для спортивних тренувань юніорів і дорослих стрільців.

ОСОБЛИВОСТІ ГВИНТІВКИ

Ствол гвинтівки Biathlon - це власна розробка компанії ZBROIA. Виконаний зі сталі, він має 12 нарізів і твіст 450 мм. У базовій комплектації довжина ствола 550 мм.

Резервуар об'ємом 200 см3 має іншу систему кріплення, не схожу з іншими гвинтівками ZBROIA. Нова кришка резервуара відкриває заправний порт одним поворотом на 15 градусів. Традиційно, в комплекті поставляється два штуцери для накачування. Одним із пріоритетних моментів при розробці стало полегшення конструкції. На даний момент вага гвинтівки становить 3,4 кг, що є більш комфортним для використання гвинтівки дітьми-спортсменами. Приклад з ясена має дві шини для встановлення спеціальних ременів. Регульована щока і тильник дають змогу комфортно підлаштувати гвинтівку під спортсмена-стрільця.

Затвор. Замість важільної системи замикання нова Біатлонка має лінійний взвод, за аналогією затвора Фортнера. Фактично він повторює механізм зведення на вогнепальній малокаліберній гвинтівці для біатлону. Навіть професіоналу буде однаково комфортно стріляти з гвинтівки ZBROIA або з вогнепального карабіна Anschutz, який узято за основу під час розробки моделі.

Новий механізм УСМ дає змогу спростити експлуатацію гвинтівки. Два основні параметри налаштування - довжину ходу і жорсткість спускового гачка можна регулювати навіть без розбору гвинтівки - за допомогою двох гужонів у спусковій скобі.

Новий магазин. Система фіксації кульок доповнена фіксувальними кульками. Це дає змогу стріляти в будь-яких температурних умовах без передчасного зносу силіконових вкладок у камерах магазину. Сам корпус деталі став більшим, з ретельно продуманою формою для зручного утримання двома пальцями. Нова ергономіка дає змогу швидко вставляти магазин у порт, вигравши кілька доленосних для спортсмена секунд на змаганні. У корпусі магазина вмонтовано магніт для надійної фіксації в накопичувачі на прикладі. Він призначений для 6-ти магазинів по 5 кульок (йдуть у комплекті).

Гвинтівка укомплектована діоптричним прицілом власного виробництва. Діоптричний приціл встановлено на планку "ластівчин хвіст". Цілик має два змінних діоптри з апертурою 1,4 і 1,5 мм, і може регулюватися за висотою і по горизонталі. Мушка має новий, витончений дизайн і встановлюється безпосередньо на різьбу ствола. У комплект поставки входять 5-ть мушок з різним діаметром прицільної марки.

Гвинтівка має редуктор, який із заводу налаштований на енергетику 7,5 Дж. Базова модель ZBROIA Biathlon представлена в калібрі 4,5 мм, доступне індивідуальне замовлення гвинтівки 550/200 в калібрі 5,5 мм.

Характеристики

Особливості
Загальна довжина
  • 987
Початкова швидкість кулі
Довжина дула
  • 550 мм
Тип боєприпасів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!