Пневматична (PCP) гвинтівка Zbroia Biathlon 450/220 (лілова)

Тип боєприпасів

Пневматична (PCP) гвинтівка Zbroia Biathlon 450/220 (лілова)

Продавець:ZALP

4.8/5  ( 138 оцінок )

40 180

Немає в наявності

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Гвинтівка ZBROIA Biathlon розроблена з урахуванням всіх найостанніших технологій з виробництва гвинтівок з попереднім накачуванням.

ОСОБЛИВОСТІ ГВИНТІВКИ

Ця гвинтівка має масивне ложе і приклад, які виготовлені з ясена. Вони об'єднують всі частини гвинтівки в єдиний виріб. Завдяки розташованим на прикладі регульованим щоці і тильнику, що регулюються, з'являється можливість підлаштувати цю гвинтівку під кожного спортсмена індивідуально, тим самим зробити використання гвинтівки ще комфортнішим.

Антабки, які розташовані в ложа і прикладі, дають можливість встановити спеціальний ремінь, для комфортного і безпечного переміщення гвинтівки.

Повний цикл розробки і виробництва гвинтівки Biathlon 450/220 здійснює компанія ZBROIA. Серійне виробництво цих гвинтівок можливе завдяки верстатам із числовим програмним керуванням, на яких виготовляється ствол для цих гвинтівок. Характеристики ствола - сталевий, з 12 нарізами в каналі ствола. Завдяки цим характеристикам кожен постріл здійснюється з високою точністю і купчастістю.

За постріл з гвинтівки з попереднім накачуванням відповідає повітря, яке накачується в резервуар під високим тиском. Оскільки цей резервуар є невід'ємною і дуже важливою складовою гвинтівок РСР, то його якість має бути на висоті. Виробник гвинтівки Biathlon пропонує на вибір резервуар об'ємом 180 см3 або збільшений - 220 см3. Максимальний тиск 300 Бар. Різниця між пострілом з повним резервуаром і майже порожнім практично не відчутна, це відбувається тому, що резервуар обладнаний точним механізмом редуктором.

Незаперечною перевагою гвинтівок РСР перед пружинно-поршневими гвинтівками є багатозарядність цього виду гвинтівок. Гвинтівка Biathlon 450/220 укомплектована 6 магазинами, кожен з яких розрахований на 5 пострілів. Їх можна зберігати в спеціальному накопичувачі, який встановлюється на приклад або просто переноситься в кишені. За рекомендаціями виробника, перед кожним використанням магазину слід протирати його універсальним мастилом, це продовжить термін його служби.

Прицільним пристосуванням для гвинтівки Biathlon 450/220 є діоптричний приціл. Так само в комплект до даної моделі гвинтівки входить запасна діафрагма діоптра з апертурою 1.5 мм і 5 мушок.

Характеристики

Особливості
Загальна довжина
  • 990
Початкова швидкість кулі
Довжина дула
  • 450 мм
Тип боєприпасів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!