Тепловізійний прилад InfiRay Saim SCP19W (iRay)

Тепловізійний прилад InfiRay Saim SCP19W (iRay)

Продавець:VoltAmp Shop

43 006

Є в наявності

18

Гарантія. 36 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Напрочуд компактний і технологічний тепловізійний прилад серії Saim об'єднав найкращий функціонал в одному компактному корпусі. Залучивши всі переваги апаратної конфігурації, він здатний виявити стандартну фігуру росту з 986 метрів, а автомобіль із 1500 м. Розроблена на об'єктиві 19 мм зі збільшенням 2,3х і наближенням х2, цей монокуляр забезпечить якісне зображення з різної дистанції. Обладнаний оптикою iRay Vox Ceramic 256 х 192 pix. @ 12 мкм, він гарантує чітке та деталізоване зображення об'єкта. IRay Saim SCP19W стане надійним помічником. Підтримуючи набір тактичних сіток, тепловізійний прилад зробить ваші навички бездоганними.

Яскраве зображення — максимум деталей

Завдяки підтримці формату Full HD з ультрависокою роздільною здатністю 1280x960 пікселів зображення буде завжди чудовим. Тепер ви зможете розглянути ще більше важливих деталей під час спостереження.

Технологічна досконалість виявлення

 

Досконала оптика

Побудований на довгофокусному об'єктиві F19/f 1.0, монокуляр демонструє разючі можливості. Підтримуючи збільшення й кут поля зору на рівні 9,2° х 6,9° він дасть змогу легко орієнтуватися в просторі. Тепер сніг, дощ, туман і густий ліс не завадить спостерігати за об'єктом. Технологічний монокуляр передасть кожен рух із високою точністю без спотворень і затримок.

Барвистий екран

Потужні можливості тепловізійного приладу доповнені яскравим LCOS дисплеєм. Підтримуючи роздільну здатність LCOS дисплей, він оживить зображення, немов із життя. Насолоджуйтесь приголомшливою реалістичністю, контрастом і багатством кольорів, що передаються IRay Saim SCP19W. Вбудована лінзова система окуляра збільшує картинку до повнорозмірного формату. А набір із чотирьох колірних палітр дасть змогу адаптувати роботу приладу до будь-яких умов. Чи то пошук об'єктів на відкритій місцевості, чи то спостереження в лісах — він демонструє чудові результати.

Стадіометричний далекомір 

Оцініть усі можливості тепловізійного приладу, створеного для вашої зручності в кожній деталі. Завдяки цифровій функції стадіометричного далекоміра прилад безпомилково визначатиме відстань до об'єкта з огляду на її розміри.

Просте коригування

Функція коригування дасть змогу прямо в польових умовах адаптувати пристрій до вашого апарату та відкалібрувати його з легкістю.

Попередньо встановлені сітки

Обладнаний чотирма сітками, прилад стане універсальним для виконання будь-яких потреб.

 Суперточність

Спеціальні датчики M-Sensor  избавят от сложностей контроля на на разных  дистанціях. Дані завжди будуть під рукою і відбиватимуться по краях екрана. IRay Saim SCP19W забезпечить граничну точність кожного натискання!

Ще більше переваг

 

Розроблений для комфортного користування, прилад тепер може не тільки передавати потокове відео, але й зберігати ролики прямо на носій. Технологічно досконалий монокуляр позбавить зайвих рухів. Розроблений для роботи в складних умовах, прилад легко витримає вплив пилу, коливань температур і бризок води (IP66). IRay Saim SCP19W неймовірно надійний у найскладніших випробуваннях.

 

Характеристики

Живлення
Вага, г
  • 420
Гарантія
  • 36 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення