Тепловізійний монокуляр Guide track ir50

Тепловізійний монокуляр Guide track ir50

Продавець:VoltAmp Shop

75 500

Є в наявності

Гарантія. 36 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ручний тепловізійний монокуляр Guide track ir50 поєднав найкращі технології для простого полювання. Оснащений ІЧ-датчиком 400×300, HD-дисплеєм 1280×960, він забезпечить чітке теплове зображення з частотою кадрів 50 Гц. А це бездоганна плавність без ривків та затримок. Розроблений для безпомилкової орієнтації в просторі, тепловізорний монокуляр гарантує виведення чіткої і контрастної картинки, на якій можна розглянути об'єкт, що рухається. Розширені функції масштабування у поєднанні з досконалою оптикою та міцним корпусом роблять тепловий приціл ідеальним для найскладніших завдань. Беріть його із собою на полювання і вражайте ціль навіть у темний час доби. Завдяки легкій вазі монокуляр комфортно триматиме однією рукою.

Дальність виявлення людини у тепловізора TrackIR 50мм – 1900 метрів, автомобіля 3000 м. Розпізнавання людини – 700 м, автомобіля – 1400 м.

Ергономічний дизайн

Всі потрібні кнопки розміщені на корпусі, а значить, ви зможете налаштувати роботу тепловізора одним легким натисканням навіть у повній темряві. Завдяки обтічній формі корпусу він комфортно розташовуватиметься в руці, дозволяючи легко маневрувати під час руху. Навіть після тривалого користування ви не відчуватимете втоми в запясті.

Яскравий HD-екран

Оснащений контрастним LCOS-дисплеєм з роздільною здатністю 1280×960 пікселів тепловізійний монокуляр буде створювати надзвичайно чітке зображення об'єктів. Насолоджуйтесь можливостями Guide track ir50, вчиненого в кожній деталі.

Просте масштабування

Завдяки довгофокусному об'єктиву F50/f1.2 з діапазоном збільшення від 3,3 до 13,2 монокуляр тепловізійний дозволить поблизу розглянути об'єкт, який знаходиться на відстані. Отримайте ще більше переваг і оцініть суперплавну роботу теплового прицілу, який збереже всі важливі деталі для точності вашого пострілу.

Стадіометричний далекомір з високою точністю

TrackIR 50 мм вимірює відстань до об'єктів із відомою висотою. Попередньо встановлені режими з параметрами кролика (35 см), кабана (90 см) та оленя (150 см) допоможуть заощадити час на введення значень. Завдяки стадіометричному далекоміру тепловізійний монокуляр швидко визначить відстань до потрібного об'єкта зі схожими габаритами.

Зручний інтерфейс користувача

Створений для зручності для кожного, тепловізійний приціл Guide track ir50 підтримує функцію запису фото та відео, автоматичного відстеження гарячих точок, палітри кольорів, а також дозволить легко налаштовувати передачу файлів через Wi-Fi. Розкрийте весь його потенціал і насолоджуйтесь користуванням без складних налаштувань.

Декілька режимів роботи

Гнучко перемикайтеся між режимами, щоб вибрати оптимальні параметри відображення для тепловізійного модуля. Залежно від зовнішніх умов освітлення, ви зможете керувати контрастом, щоб зробити зображення досконалим.

Захист корпусу IP-66

Guide track IR50 створений для роботи в екстремальних умовах. Завдяки міцним матеріалам корпусу він легко витримає падіння з висоти до 1 метра та збереже свій зовнішній вигляд та працездатність електроніки. Відповідаючи стандарту IP-66, тепловізор стійкий до впливу вологи, води та поту. Сміливо беріть його із собою на важливі місії та будьте впевнені у його надійності.

Ще більше переваг

Оснащений потужними акумуляторами 6000 мАг, Guide track ir50 готовий до тривалого відстеження без підзарядки. Завдяки набору портів USB Type-C та Micro HDMI ви легко зможете налаштувати підключення між пристроями, поповнювати енергією тепловізійний монокуляр та швидко передавати файли.

Характеристики

Живлення
Вага, г
  • 535
Гарантія
  • 36 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення