Тепловізор InfiRay Finder Fl 35R (iRay)

Тепловізор InfiRay Finder Fl 35R (iRay)

Продавець:VoltAmp Shop

84 020

Є в наявності

Гарантія. 24 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

 

Тепловізор Iray Finder Fl 35R

 

Уявляйте ваше розуміння Тепловизор Iray Finder Fl 35R, оновлена серія тепловізионних монокулярів  з лазерним далекомером iRay Finder втілює кращі технології для комфортного спостереження за об'єктами. Об'єднуючи міцний германієвий об'єктив 35 мм, надчутливий сенсор і нове ядро обробки, прилади нічного бачення подарують абсолютно зручність використання і допоможе легко спостерігати за об'єктом в критичних складних умовах.

Досконалий сенсор

Запатентний сенсор iRay VOx Ceramic IRFPA 384x288 робить монокуляр досконалим. Виготовлений за провідною технологією 12 мкм з найвищою чутливістю, він наповнить зображення завбачливим багатством деталей.

Об’єктив з міцного германію

Спеціальний матеріал тепловізонного об’єктива дозволяє максимально ефективно передавати інфрачервоні промені. Завдяки германії об'єктив 35 мм розкриває свій потенціал, роблячи тепловізійний монокуляр чудовим. Підтримуючи ріст до 13,6 скорочено, монокуляр тепловізор об’єднує ідентифікацію об’ єктів на збільшеній відстані. Наближайте об’ єкт і забудьте про розмивання і непарність контурів. Швидкість обробки кадрів до 50 Гц звільнить від спотворень під час спостереження за рухомими об'єктами.

Оцініть можливості IRAY FINDER FL35R:

Запатенційна технологія обробки зображення ULTRACLEAR

 Ви отримаєте неймовірно чітку і детальну картинку, яку транслюють IRAY FINDER FL35R. За допомогою пасивного опрацювання ULTRACLEAR монокуляра можна збільшити контурну різкість об’ єктів до 20% вище за аналоги. Тепер складні погодні умови, сніг, дощ і туман не будуть перешкодою, щоб швидко виявити рухомий об'єкт на відстані.

OLED-экран і датчик включення

За допомогою тепловізора можна зробити складні завдання простіше, адже він оснащений яскравими і енергоефективними дисплеями. Розроблений на основі органічних світлодіодів OLED, він оживить зображення, точно наблизивши до найменших деталей. Автоматичний датчик спостереження активності зменшить витрати енергії акумулятора, а це ще більше автономності і мінімум обмежень.

Лазерний далекомер 800 м

 

Довірте складні обчислення відстані тепловізонному монокуляру iRay. Усю необхідну інформацію ви знайдете на дисплеї. IRAY FINDER FL35R працюватиме як вдень, так і вночі, просуваючись до 800 м.

Керування одним клацанням

Кнопки керування розташовано на корпусі приладу нічного бачення, а отже, ви зможете швидко керувати тепловізонним монокуляром, що допоможе миттєво змінювати режим або налаштувати режим показу.

Повний набір популярних палітр тепла

Оприлюднений комплект з шести теплових палітр прилад нічного бачення буде універсальним помічником і дозволить гнучко змінювати відображення залежно від обставин. Змінюєте режими, щоб максимально точно ідентифікувати і розпізнати об'єкт.

Тривожний мур, надійний захист

Відповідає класу IP66, тепловізорний монокуляр  IRAY FINDER FL35R стійкий до потрапляння вологи та води. Тепер дощ, сніг  і випадкові краплі не виведуть з ладу електроніку. Крім того, ці міцні корпуси випорожняються пилом і брудом.

Запис фото і відео

Зберігайте в пам’яті монокулярна тепловізора важливі моменти, щоб потім поділитися ними з друзями. Підтримуючи обсяг сховища до 32 ГБ, IRAY FINDER FL35R надає виняткові можливості. Ви навіть можете налаштувати пряму трансляцію на пристрої з Android і iOs. Всі переваги зібрано для вашого зручного користування без обмежень.

Ще більше привілеїв

Інтерфейси Mini HDMI і USB Type-C 2A зроблять участь монокуляра тепловізору з іншими пристроями максимально простим. Використовуйте перший порт для швидкої трансляції відео на екрані смартфона або планшета, а другий ідеально підходить для підзарядки пристрою.

Далекість

Виявлені автомобілі 2460м  Впізнання автомобіля 984м
Виявлено людину 1818м  Визнання людини 727м
Виявлено кабан 1326м  Виявлення кабану 530м

Характеристики

Живлення
Вага, г
  • 400
Гарантія
  • 24 місяці
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення