Тепловізійний багатофункціональний монокуляр 4в1 Falcon CLE625 inFOV

Тепловізійний багатофункціональний монокуляр 4в1 Falcon CLE625 inFOV

Продавець:VoltAmp Shop

181 181

Немає в наявності

3

Гарантія. 24 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Неймовірно компактний портативний комплект Falcon CLE625 об'єднав 4 пристрої в одному для максимального комфорту. Тепловізійний монокуляр, шолом, окуляри з кріпленням та тепловізійна система з'єднуються для кращого прицілу як вдень, так і вночі. Завдяки регульованій сітці приціл дозволить підвищити точність кожного пострілу. Поєднуючи широкий функціонал, Falcon CLE625 стане універсальним. Завдяки просунутому функціоналу прилад буде ідеальним для використання у силових структурах.

Оснащений провідним 12-мікронним тепловим ядром із полем огляду 640 x 512, монокуляр дозволить побачити ще більше. А оновлення 50 Гц зробить кожне зображення напрочуд плавним і чітким, навіть якщо об'єкт швидко пересувається.

Встановлюйте міні-рейку на будь-які кріплення для голови і шолома, рефлекторні камери або системи, Falcon CLE625 стане незамінним під час найскладніших завдань.

Завдяки оптичному компасу та інклінометру тепловізійний монокуляр дозволить точно прицілюватися, тримаючи об'єкт на відстані. І все це з інфрачервоним лазером, який допоможе удосконалювати навички, переслідуючи об'єкт без зайвих складнощів.

Нова модель тепловізійного монокуляра Falcon CLE625 має широку бібліотеку з унікальним кодом обробки зображення від inFOV. А це просте налаштування параметрів для комфортного користування, незалежно від умов. Усього три кнопки – більше жодних складних налаштувань. Регулюйте контрастність, яскравість та масштабування одним натисканням та насолоджуйтесь результатом.

Дальність виявлення транспортного засобу – 850м, людини – 550м.

Універсальний та неймовірно функціональний Falcon CLE625 підходить для ручного використання. Також ви зможете легко встановити його на денний приціл або працювати з окремим приладом для кращого прицілювання з регульованою сіткою.

Мініатюрну рейку можна встановити на будь-яке кріплення на голову, плечове кріплення, шолом, каску або камеру відбиття з додатковою можливістю використання швидкороз'ємного з'єднання.

Характеристики

Живлення
Вага, г
  • 350
Гарантія
  • 24 місяці
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення