Тепловізійний монокуляр AGM Taipan TM10-256

Тепловізійний монокуляр AGM Taipan TM10-256

Продавець:VoltAmp Shop

26 500

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Безкоштовна доставка!

Компактний тепловізор AGM Taipan TM10-256 американського виробництва стане універсальним вибором для тих, хто любить полювання. Охоплюючи дальність ростових теплоконтрастних цілей до 460 метрів, він допоможе обчислити місце знаходження об'єкта без зайвих зусиль. Оснащений провідною матрицею FPA 256х192 pix, він зробить зображення досконалим. Підтримуючи оптичне збільшення до 8 разів, прилад підійде для стеження на ближніх і дальніх дистанціях. Технологічно досконалий монокуляр дозволить записувати відео та фото одним легким натисканням. А завдяки підтримці мережі Wi-Fi подарує можливість передавати файли відразу на кілька пристроїв одночасно.

Просунутий об'єктив

Ширококутний об'єктив F10/f1.0 AGM з охопленням кута зору 18 ° × 13,5 ° спростить пошук і розширить можливості огляду місцевості. При мінімальному збільшенні ви зможете побачити область 31,7 х23, 7м на відстані 100 метрів. При цьому максимальне збільшення до 8х відрізняється підвищеною чіткістю зображення, щоб ви легко змогли розглянути об'єкт.

Повний комплект палітри кольорів

Перемикайтеся між режимами та налаштовуйте палітру кольорів залежно від ваших потреб. Яскравий білий, насичений чорний, контрастний червоний або мультиколор – змінюйте налаштування, точно підбираючи під обстановку та визначайте об'єкт із дивовижною точністю.

Яскравий дисплей – точне відстеження

Оснащений контрастним дисплеєм LCOS, монокуляр забезпечить зручність користування за будь-яких умов. Завдяки збільшуючій системі лінз ви зможете налаштувати зображення, щоб відобразити максимум важливих деталей. Екран витримає коливання температури та збереже функціонал навіть за мінус 20°С.

Підтримуючи функцію стадіометричного далекоміра, монокуляр автоматично вимірюватиме відстань до цілі. Просто вибирайте тип та параметри, а тепловізор все зробить за вас.

Функція Hot Tracking подаруватиме можливість визначати максимально теплу зону в умовах недостатньої видимості. У лісі або на закритій території ви зможете визначити об'єкт, який наближається до вас безпомилково.

Збереження до архіву

Записуйте фото та відео під час полювання, щоб переглядати найкращі моменти знову і знову. Монокуляр дозволить створювати власну мультимедійну колекцію до 8 Гб. Вбудований фото- відеорекордер дозволить записати все, що потрапляє в поле зору AGM.

Витривалість армійського класу

  Легкий, але в той же час неймовірно міцний, корпус монокуляра виконаний з удароміцного пластику. Він ефективно захищає електроніку під час випадкових ударів та падінь. Вологозахист за міжнародною системою стандартів IP67 дозволяє працювати за умови високої вологості. Це означає, що монокуляр витримає навіть короткочасне занурення у воду і продовжить роботу без збоїв.

Характеристики

Живлення
Вага, г
  • 260
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення