Тепловізор InfiRay Finder FH35R (640x512) 1800 (iRay)

Тепловізор InfiRay Finder FH35R (640x512) 1800 (iRay)

Продавець:VoltAmp Shop

95 568

Є в наявності

1

Гарантія. 24 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізор Iray Finder Fh 35R


Отримайте ще більше задоволення разом із тепловізійним монокуляром із лазерним далекоміром від компанії iRay. Розроблений на основі провідних технологій, він дозволить спостерігати ще краще. Завдяки інноваційній матриці останнього покоління тепловізійний прилад здатний відобразити неймовірну кількість деталей, які раніше недосягали. Оцініть усі переваги iRay Finder FH 35R та приготуйтеся до нових відчуттів.

 

Інноваційний сенсор


Найкращі інновації втілилися у досконалому тепловізійному монокулярі iRay Finder FH 35R. Розроблений на основі продуктивного модуля iRay Vox Ceramic IRFPA з високою роздільною здатністю 640x512 та граничною чутливістю до 35 mK, він гарантує виведення чудового зображення з максимумом деталей та різкістю кожного об'єкта, незалежно від погодних умов.

Об'єктив із германію + збільшення до 8 крат


Використання високоочищеного германію для тепловізійного об'єктива 35 мм дозволило збільшити здатність приймати інфрачервоні промені, завдяки чому ви зможете легко стежити за об'єктом, точно орієнтуючись у просторі. Стандартне оптичне збільшення допоможе отримати максимально широкий кут огляду для економії часу під час пошуку. А цифрове наближення до 8 разів подарує можливість ще детальніше розглянути об'єкт на відстані.

Плавне зображення+ широкий кут огляду

Насолоджуйтесь напрочуд плавним зображенням під час спостереження об'єктом, що рухається. Підтримуючи швидкість обробки на рівні 50 Гц тепловізійний монокуляр перетворить картинку позамежною чіткістю та плавністю без розмиття та ривків. При цьому широкий кут огляду дозволить швидко знаходити об'єкти по всій робочій дистанції iRay Finder.

Оцініть можливості iRay Finder FH 35R:

ULTRACLEAR – інновації обробки зображення


Отримайте неймовірно чітку і деталізовану картинку, що транслюється iRay Finder FH 35R. За допомогою пасивної системи обробки ULTRACLEAR тепловізор підвищить контурну різкість об'єктів до 20% вище в порівнянні з аналогами. Тепер складні погодні умови, сніг, дощ і туман не будуть перешкодою, щоб швидко виявити об'єкт, що рухається на відстані.

OLED-екран та датчик включення


Створений зробити складні місії простіше, тепловізор оснащений яскравим та енергоефективним дисплеєм. Розроблений на основі органічних світлодіодів OLED, він пожвавить зображення, точно наблизивши до найдрібніших подробиць. Автоматичний датчик спостереження активності знизить витрати енергії акумулятора, а це ще більше автономності та мінімум обмежень.

Лазерний далекомір 800 м


Довірте складні розрахунки відстані тепловізійному монокуляру iRay. Завдяки повноцінному лазерному далекоміру ви точно знатимете відстань до об'єкта. Усю необхідну інформацію ви знайдете на екрані. iRay Finder FH 35R працюватиме як вдень, так і в нічний час, охоплюючи дистанції аж до 800 м.

Управління одним натисканням+ тепловий трекінг


Кнопки керування розташовані на корпусі, а значить, ви зможете швидко керувати монокуляром тепловізором, що допоможе моментально змінити режим або налаштувати відображення. Оснащений системою теплового визначення об'єктів, прилад нічного бачення iRay Finder FH 35R допоможе швидко знайти об'єкти для спостереження, які випромінюють найбільше тепла. Особливо корисною ця функція буде в умовах суцільної темряви.

Повний набір популярних палітр тепла


Оснащений набором шести теплових палітр, тепловий монокуляр буде універсальним помічником і дозволить гнучко налаштовувати відображення в залежності від навколишніх умов. Змініть режими, щоб максимально точно ідентифікувати та розпізнати об'єкт.

Міцний корпус, надійний захист


Відповідаючи класу IP66, монокуляр тепловізора iRay Finder FH 35R стійкий до потрапляння вологи та води. Тепер дощ, сніг та випадкові краплі не виведуть з ладу електроніку. Міцний корпус легко витримає впливу також пилу та бруду.

Запис фото та відео


Зберігайте в пам'ять тепловізора важливі моменти полювання та стеження, щоб потім поділитися досягненнями з друзями. Підтримуючи об'єм сховища до 32 Гб, iRay Finder FH 35R подарує унікальні можливості. Ви навіть зможете налаштувати пряму трансляцію на пристрої з ОС Android та iOs. Всі переваги зібрані для комфортного користування без обмежень.

Ще більше переваг


Інтерфейси Mini HDMI і USB Type-C 2A зроблять пару приладу нічного бачення з іншими пристроями максимально простим. Використовуйте перший порт для швидкої трансляції відео на екран смартфона або планшета, а другий ідеально підійде для заряджання пристрою. Акумуляторної енергії вистачить до 6 годин безперервної роботи тепловізора.

Характеристики

Живлення
Вага, г
  • 400
Гарантія
  • 24 місяці
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення