Відгуки покупців про Навушники Активні Opsmen Earmor M31 Coyote TAN + кріплення на каску шолом FAST, TOR-D, ACH, MICH (рейки ARC) (127701)

1 відгук

Код:  354947733

Залиште свій відгук про цей товар
  • Булгакова Марина
    Відгук від покупця. Продавець: Traveller

    Якщо десь зачепите кріплення де батарейки, випаде батарейка і як було у нас у самий "відповідальний момент" вони не спрацювали і як наслідок- контузія!

    Недоліки:
    Кріплення де батарейки не надійне
    • Продавець Traveller

      Добрий день. Кришка тримається на резиновому шнурку, який утворює петлю при одяганні на чашу навушників кришечки. І ця петля може зачіпатися за гілки, і кришка виривається. Щоб такого не виходило ніколи, якщо вам треба використовувати навушники в умовах де є гілки, треба обрізати резиновий тримач кришки і нічого у вас не буде зачіпатися. Це якщо логічно розмірковувати. Ось і все рішення проблеми.

    • Булгакова Марина

      У своєму відгуку я описала проблему з якою зіткнулися хлопці, я що вважаєте шо ви "логічно думаючі", то про це треба попереджати у описі. Замість того шоб написати, як вам прикро шо так сталось, ви вирішили виставити покупця "блондінкой". За гілки у відгуці я нічого не казала, але ви точно написали недолік цього товару і як все відбулось. Не рекомендую продавця!