Навушники активні протишумні 3М PELTOR SPORTTAC MT16H210F-478-GN для мисливців та стрільців хакі

1 відгук

Код:  355016175

Навушники активні протишумні 3М PELTOR SPORTTAC MT16H210F-478-GN для мисливців та стрільців хакі

1 відгук

Код:  355016175

Продавець:PPE Safety

4.9/5  ( 243 оцінок )

11 999

Є в наявності

6

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Навушники 3M SPORT TAC MT16H210F-478-GN

Навушники активні 3M Peltor SportTac MT16H210F-478-GN – це нові активні протишумні навушники ЗМ для мисливців та стрільців. Відмінно захищають слух від гучних звуків.

У навушниках 3М Спорт Так використовується цифрова технологія, здатна відтворювати звуки та визначати напрямок звуку з максимально можливою природністю. Тихі звуки посилюються, тож у навушниках їх чути краще. Але найпрекраснішою характеристикою є швидкість реагування. Найчастіше відсічки навіть не чути.

Функція активного захисту плавно регулює гучність. Цифрова схема відтворення звуку усуває різкі клацання, характерні для більшості протишумних навушників з активним захистом, що є на ринку (багато користувачів вважають цей звук неприємним і дратівливим). Нові електронні пристрої, що використовуються у 3М Peltor SportTac, миттєво реагують, захищаючи слух від сильних імпульсних шумів.

Комфортні та ефективні навушники 3М Peltor SportTac також можуть змінювати колір. Помітні помаранчеві чашки ідеально підходять для командної роботи, проте їх можна швидко замінити на чашки зеленого кольору для полювання на дичину.

Особливості моделі

Складне оголов'я.

Живлення від 2 елементів типу ААА.

Залежно від якості акумуляторів та температури довкілля працюють до 600 годин.

Вага 318 грамів.

Знижують шум у середньому на 26 дБ.

Характеристики

Особливості
Колір
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Олексій
    Відгук від покупця. Продавець: PPE Safety

    Навушники прийшли, працюють, відправили швидко. Орігінальні 3М. Мінус 1 зірка за те, що замовляв колір хакі, прийшла інша модель, червона та чорна накладка(різниця моделей тільки колір накладки).Прийшлося купувати балон зеленої фарби 150грн.

    Переваги:
    Гарно сидять без шолома
    Недоліки:
    Важко знайти кріплення під шолом, у комплекті відсутні кабелі для радіостанції(це претензії виключно до виробника)), живлення від 2хААА, на мій погляд поганий захист від пилу та вологи.