Активні стрілецькі тактичні навушники Walker's Razor Patriot Колір: Хакі

Активні стрілецькі тактичні навушники Walker's Razor Patriot Колір: Хакі

Продавець:ВІЙСЬКСТАЛЬ

4.9/5  ( 72 оцінок )

2 600

Є в наявності

46

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Модель Walker's Razor Slim Patriot – повноцінні активні навушники, вони забезпечують якісний звуковий захист органів слуху та водночас посилюють навколишні звуки до комфортного рівня – наприклад, розмовної мови. Система навушників працює на блокування чи приглушення імпульсних звукових хвиль великої гучності. Використовувати навушники рекомендується мисливцям та стрілкам, які хочуть розширити можливості комунікації та орієнтування.

Навушники стрілецькі із серії Razor Patriot оснащені всеспрямованим мікрофоном з повним динамічним діапазоном HD-гучномовців для чіткого збалансованого звукового виходу, регулятором гучності, аудіовходом та звукоізоляційним композитним корпусом із наднизькими профільними прогумованими чашками та зручним прогумованим чашками. Низька частота шуму налаштовується для чіткої звуку. Працює на 2 батарейках типу ААА. Лімітована серія Патріот відрізняються наявністю подарункової нашивки для кріплення на оголов'я навушників. Патч із зображенням прапора США.
Упаковка даних навушників буває 2-х видів - блістерна та картонна, як представлено на фото. Надсилаються навушники в картонній упаковці.

Характеристики

Колір
Живлення
  • 2 х ААА
Країна реєстрації бренду
  • США
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами