Пістолет пневматичний Hatsan MOD 25 Super Tactical

Тип боєприпасів

Пістолет пневматичний Hatsan MOD 25 Super Tactical

Продавець:ZALP

4.8/5  ( 135 оцінок )

7 544

Немає в наявності

20

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

НОВИНКА на українському ринку – пістолет-карабін! Hatsan MOD 25 Super Tactical має виняткову потужність. Турецький бренд постарався на славу, поєднавши легкість та компактність пневмату разом із вогневою міццю та точністю. Пістолет виготовляється з високоякісних матеріалів і служитиме власнику не один десяток років.

Hatsan MOD 25 - однозарядний пістолет, який завдяки наявності регульованого прикладу можна навіть віднести до компактних карабінів. Модель використовує як боєприпаси стандартні свинцеві кулі 4.5 міліметра. Пістолет здатний розганяти кулю до швидкостей 210+ м/с, що буде відмінним показником для стрільби на малих та середніх дистанціях. Стовбур пістолета нарізний і забезпечує хорошу купчастість і точність при стрільбі. Для поразки на далеких дистанціях конструкторами передбачено встановлення оптичного прицілу. Цьому сприяє спеціальна планка під назвою "ластівчин хвіст", що знаходиться на ствольній коробці.

Зброя є звичною для стрільця "переломкою", яка наводиться у бойову готовність за допомогою пружинно-поршневого механізму. З цією нехитрою процедурою без жодного сумніву впорається будь-який, більш-менш досвідчений, стрілець. Модель Hatsan MOD 25 Super Tactical має автоматичний запобіжник для захисту стрільця від випадкового пострілу. Механізм включається завдяки спеціальному важелю біля спускового гачка.

Виріб оснащений регульованим тактичним прикладом. Ця деталь має ступінчасту систему регулювання, яку можна здійснювати в діапазоні до 10 см. Також можливе регулювання щоки за висотою. Пневматичний пістолет Hatsan MOD 25 Super Tactical має зручну спускову систему. Силу натискання на курок можна налаштувати завдяки зручній системі типу Quattro. Конструкція оснащена прицільними пристроями відкритого типу, що мають вставки з фібероптичного матеріалу, що дозволяє краще прицілитися в умовах низького освітлення. Відкриті прицільні частини також регулюються для максимальної зручності та точності влучення.

Корпус моделі зроблений із міцного пластику. Усі інші деталі виготовлені зі збройової сталі. Вага дорівнює 2,5 кілограма, що дуже зручно для транспортування та тренувально-спортивної стрільби.

Характеристики

Джерело енергії
Початкова швидкість кулі
Тип боєприпасів
Калібр
Затворна рама
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!