Ніж складний з викрутковими насадками YATO 205 мм

Матеріал клинка

Ніж складний з викрутковими насадками YATO 205 мм

Продавець:FLTR

4.9/5  ( 36 оцінок )

815

590

Є в наявності

12

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Універсальний складний ніж YATO YT-76031 - ідеальний помічник на будівельному майданчику, на дачі, в польових умовах, у поході, полюванні, риболовлі. Він може виконувати кілька функцій - грати роль як ріжучого інструменту, так і викрутки - хрестової, шпіцевої, шестигранної. У корпусі рукоятки є спеціальний відсік з викрутковими насадками (бітами) найбільш популярних розмірів:

1) шпицеві – 3, 4 мм.;

2) хрестові – РН1, РН2;

3) шестигранні – 3, 4 мм.;

4) зірочки – Т10, Т20.

Клинок типу Drop Point багатофункціонального ножа виконаний з якісної нержавіючої сталі та має товщину 3 мм. Список матеріалів, з якими може успішно працювати ніж, досить великий: від паперу, картону, дерева та пластику до каменю, цегли, кераміки та скла. Рукоятка ножа зроблена з алюмінію і має ергономічну форму і оптимальні розміри: загальна довжина досягає 205 мм, довжина клинка - 80 мм. Інструмент зручно тримати завдяки наявності підпальцевої виїмки. Його зручно відкривати однією рукою та носити із собою, використовуючи спеціальний чохол. Ніж YATO оснащений замком типу Liner Lock, який надійно блокує лезо і робить інструмент безпечним в експлуатації та перенесенні у складеному вигляді чи то в чохлі, сумці чи кишені.

Характеристики

Матеріал клинка
Піхви/чохол
  • Немає
Тип замка
  • Liner lock
Поверхня клинка
  • Анодована
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».