Тактичний Жилет - Плитоноска Jump Plate Carrier Cummerbund - Multicamo

Тактичний Жилет - Плитоноска Jump Plate Carrier Cummerbund - Multicamo

Продавець:Racio

4.7/5  ( 51 оцінок )

3 980

1 690

Є в наявності

6

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Jump Plate Carrier 8FIELDS
Відкрийте для себе нову якість тактичного спорядження завдяки Jump Plate Carrier, створеному відомою компанією 8FIELDS , яка спеціалізується на виробництві сучасного тактичного спорядження для активних гравців. Цей Plate Carrier поєднує в собі компактну конструкцію з надійною якістю збірки, що робить його незамінним елементом вашого спорядження на полі бою.

Solid Construction
Plate Carrier виготовлена з поліестеру найвищої якості 1000D , що характеризується винятковою стійкістю до механічних пошкоджень. Завдяки поліуретановому покриттю він також стійкий до снігу та води, що дозволяє зосередитися на тактичній діяльності незалежно від погодних умов.

Багатоцільова конструкція
Ця пластинчаста підставка є справжнім універсальним інструментом у світі тактичного спорядження.Вона пропонує безліч варіантів зберігання, включаючи боєприпаси, магазини різного калібру та інші необхідні предмети. Він оснащений кишенею-кенгуру для магазинів 3. Ви можете вільно розмістити мішки всередині або зовні черевного пояса за допомогою стрічки PALS.

Комфорт і посадка
Носка для тарілок 8FIELDS — це ідеальне поєднання надійності, функціональності та комфорту. Розроблений з урахуванням потреб активних гравців і професійних операторів, він є невід’ємною частиною вашого тактичного спорядження. Не витрачайте час на компроміси – обирайте продукти Compact 8FIELDS і отримуйте перевагу на полі бою.

Характеристики

Матеріал жилета
  • 1000D поліестер
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами