Планка Novritsch SSG10 Mars Siderails Black

Планка Novritsch SSG10 Mars Siderails Black

Продавець:Active Service

5/5  ( 30 оцінок )

2 269

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Пара бокових планок для страйкбольної снайперки SSG10 від Novritsch, виконані у вигляді однієї деталі.

Нагадаємо, компанія Novritsch була створена колишнім снайпером австрійської армії. Вона спеціалізується на випуску страйкбольного зброї та аксесуарів преміум-рівня, без жодних компромісів на шляху до найвищої якості. Гвинтівка SSG10 — один із основних продуктів цього бренду: спрінгова модель, створена на базі легендарної Remington 700 та доступна в кількох модифікаціях. Для зовнішнього та внутрішнього тюнінгу цих гвинтівок випускається безліч різноманітних аксесуарів — у тому числі додаткові планки.

Щодо планки NOVRITSCH SSG10 MARS Siderails Black перш за все варто підкреслити, що вона не розрахована на самостійне використання – для її встановлення знадобиться верхня планка NOVRITSCH SSG10 MARS Rail Black. При цьому, будучи з'єднаними, планки виглядають як єдине ціле і забезпечують гвинтівці не лише функціональність, а й стильний зовнішній вигляд. З практичного боку бічні рейки можуть згодитися для монтажу таких аксесуарів, як тактичний ліхтарик, екшн-камера, запасний коліматор для ближнього бою тощо.

Планка MARS Siderails виготовлена ​​на станках з ЧПК (CNC) з міцного і водночас легкого алюмінієвого сплаву; вона сумісна зі всіма модифікаціями SSG10.

Характеристики:

Тип: бічні планки для аксесуарів
Сумісність: Novritsch SSG10 (всіх версій)
Матеріал: алюміній

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами