Куртка софтшел демісезонна мультикам флісова Delta-Tec модель X9 розмір XL

3 відгуки Код:  355644606

Куртка софтшел демісезонна мультикам флісова Delta-Tec модель X9 розмір XL

3 відгуки Код:  355644606

Розмір: XL

Продавець:Delta-ammunition

3.8/5  ( 42 оцінок )

2 950

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Куртка софтшел мультикам Delta-Tec X9

  • Матеріал куртки всередині: Фліс.
  • Водостійкість.
  • Наявність ліпучок для патчів.

Характеристики

Розмір
Матеріал (склад)
  • Полиэстер
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 3

  • Олег Вольський
    Відгук від покупця. Продавець: Delta-ammunition. Розмір: L

    Проблему вирішено

    Фото товару не відповідає дійсності. На фото зовсім інша куртка. Відповідно якість товару та його вигляд низького рівня. Не рекомендую!!!!!

    Переваги:
    Відсутні
    Недоліки:
    Після прохання здійснити повернення коштів, у зв‘язку з тим, що товар не підійшов, була відмова, при тому, що сам товар був з бірками та жодного разу не одягався(крім одного разу, для примірки).
  • Олег Вольський
    Продавець: Delta-ammunition. Розмір: L

    Панове, ви дійсно вводите в оману своїми словами, так як суперечите самі собі.
    1. Товар мав товарний вигляд та був з бірками, так як ви його відкривали та оглядали. Підтвердження цьому це те, що ви самі переконалися, що там не той товар, що у вас на фото!
    2. Товар та упакування не мають ніякого відношення одне до одного. Фірмове чи не фірмове упакування також немає значення, тим більше у вашому випадку це звичайний пакет, який закривається у верхній частині.
    3. Після мого звернення пройшло 7 днів, і якби я не написав, то мені б ніхто не надав відповідь. На закріплених фото буде видно, що моє звернення було 20 січня, ви написали, що відповідь буде з понеділка, тобто 23 січня, а в результаті я сам написав до вас 27 січня. При тому, що сам товар до вас був відправлений ще 14 січня.
    4. Результат того, що сталося буде показаний у знімках з екрану нашого листування. Ви самі прийняли свою помилку і здійснили повернення коштів. Ніхто ні в кого нічого лишнього не вимагав, претензій з моєї сторони щодо того, що кошти на мій рахунок не прийшли не було. Факт того, що ви відправили не той товар підтверджений вами.
    Я не заперечую того, що упакування було порване, але ще раз повторюю, товар мав товарний вигляд, був з бірками та не носився ніде крім приміщення, у якому він один раз одягнувся для примірки!

    Не рекомендую даний магазин. Не порядні люди!

    Переваги:
    Відсутні
    Недоліки:
    Товар не відповідає реальності. Фото не є актуальними!!!
  • Олег Вольський
    Продавець: Delta-ammunition. Розмір: L

    Не займайтеся самоіронією. Питання було вирішено ще 29.01.2023 року. Ніяких претензій щодо не отримання коштів не було. Щодо товару, то він підлягає поверненню напротязі 14 діб, це абсурдно вказувати про якісь 4 дні. І щодо упаковки, вона немає ніякого значення. Товар був з бірками та мав товарний вигляд, одягався лише раз для примірки.