Відгуки покупців про Куртка софтшел демісезонна мультикам флісова Delta-Tec модель X9 розмір XL

3 відгуки Код:  355644606
Залиште свій відгук про цей товар
  • Олег Вольський
    Відгук від покупця. Продавець: Delta-ammunition. Розмір: L

    Проблему вирішено

    Фото товару не відповідає дійсності. На фото зовсім інша куртка. Відповідно якість товару та його вигляд низького рівня. Не рекомендую!!!!!

    Переваги:
    Відсутні
    Недоліки:
    Після прохання здійснити повернення коштів, у зв‘язку з тим, що товар не підійшов, була відмова, при тому, що сам товар був з бірками та жодного разу не одягався(крім одного разу, для примірки).
    • Продавець Onkihome

      Доброго дня, ми повернули кошти за товар згідно законодавству. Наші співробітники принесли вибачення за те, що помилково вам відправили іншу куртку, замість куртки Helikon-Tex. В свою чергу ви її отримали на пошті, також пошкодили фірмове упакування, використовували протягом 4х днів та аж потім повернули. Також після повернення коштів на ваш рахунок, ви розпочали доказувати нам, що ніякі кошти на ваш рахунок не надходили і хотіли по пару раз отримати кошти. Завдяки банку ми підвтердили, що кошти ви отримали та ви це признали. Просимо вказувати коректну інформацію у відгуку.

  • Олег Вольський
    Продавець: Delta-ammunition. Розмір: L

    Панове, ви дійсно вводите в оману своїми словами, так як суперечите самі собі.
    1. Товар мав товарний вигляд та був з бірками, так як ви його відкривали та оглядали. Підтвердження цьому це те, що ви самі переконалися, що там не той товар, що у вас на фото!
    2. Товар та упакування не мають ніякого відношення одне до одного. Фірмове чи не фірмове упакування також немає значення, тим більше у вашому випадку це звичайний пакет, який закривається у верхній частині.
    3. Після мого звернення пройшло 7 днів, і якби я не написав, то мені б ніхто не надав відповідь. На закріплених фото буде видно, що моє звернення було 20 січня, ви написали, що відповідь буде з понеділка, тобто 23 січня, а в результаті я сам написав до вас 27 січня. При тому, що сам товар до вас був відправлений ще 14 січня.
    4. Результат того, що сталося буде показаний у знімках з екрану нашого листування. Ви самі прийняли свою помилку і здійснили повернення коштів. Ніхто ні в кого нічого лишнього не вимагав, претензій з моєї сторони щодо того, що кошти на мій рахунок не прийшли не було. Факт того, що ви відправили не той товар підтверджений вами.
    Я не заперечую того, що упакування було порване, але ще раз повторюю, товар мав товарний вигляд, був з бірками та не носився ніде крім приміщення, у якому він один раз одягнувся для примірки!

    Не рекомендую даний магазин. Не порядні люди!

    Переваги:
    Відсутні
    Недоліки:
    Товар не відповідає реальності. Фото не є актуальними!!!
  • Олег Вольський
    Продавець: Delta-ammunition. Розмір: L

    Не займайтеся самоіронією. Питання було вирішено ще 29.01.2023 року. Ніяких претензій щодо не отримання коштів не було. Щодо товару, то він підлягає поверненню напротязі 14 діб, це абсурдно вказувати про якісь 4 дні. І щодо упаковки, вона немає ніякого значення. Товар був з бірками та мав товарний вигляд, одягався лише раз для примірки.

    • Продавець Onkihome

      На жаль у нас немає можливості прикріпити фотографії доказу до цього повідомлення.

      Але факт залишається фактом, що ви спробували декілька раз отримати кошти, відправили повністю порване фірмове упакування та товар приїхав без бірок і був в експлуатації.