Тактичні Утеплені Рукавички Mechanix Wear ColdWork M-Pact, Чорні / Сірі L

3 відгуки

Код:  355804662

Тактичні Утеплені Рукавички Mechanix Wear ColdWork M-Pact, Чорні / Сірі L

3 відгуки

Код:  355804662

Розмір: L

Колір: Сірий, Чорний

Продавець:Racio

4.7/5  ( 51 оцінок )

2 970

2 422

Є в наявності

14

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Утеплені дуже міцні тактичні рукавички Mechanix Wear. Призначений для професійних солдатів та операторів спецпідрозділів. Відмінний вибір для тих, хто шукає легкі, зручні рукавички, які чудово захищають руку та забезпечують надійне захоплення.

Рукавички виготовлені із міцного матеріалу, армованого Armortex®. Тильна сторона долоні покрита вітро- та вологостійкою тканиною softshell, що запобігає потраплянню холодного повітря всередину рукавичок. Утеплювач 3M Thinsulate C40 ефективно зігріває та забезпечує тепловий комфорт у складних погодних умовах.

На зовнішньому шарі рукавичок є міцні панелі з TPR (термопластичної гуми), які відмінно захищають від саден і ударів рук об елементи зовнішнього середовища. Панелі відповідають вимогам ANSI 138 Level 2. Вони оснащені спеціальними відсіками, що дозволяють згинати пальці та стискати руки в кулак. Додатковий захист рук забезпечує підкладка D3O®, яка поглинає та розсіює енергію удару.

Долоня виготовлена із синтетичної шкіри, яка відрізняється міцністю і дозволяє виконувати точні завдання. Шкіра забезпечує зчеплення та запобігає ковзанню рукавичок на слизьких поверхнях. Міцність рукавичок підвищується за рахунок подвійного шару матеріалу на внутрішній стороні великого та вказівного пальців. Для роботи з сенсорними пристроями можна використовувати рукавички.

Застібка виготовлена з термопластичної гуми (TPR) і має липучку, що дозволяє дуже точно прилягати рукавички до зап'ястя. Додатковою перевагою моделі є застібка-кнопка, яка дозволяє з'єднувати рукавички між собою, що значно полегшує їхнє перенесення та зберігання.

Рукавички Mechanix ідеально підходять для поїздок на виживання, роботи в автомайстерні, домашніх майстернях, ASG або пейнтбол. Оператори спецпідрозділів також прагнуть використати рукавички Mechanix.

Рукавички відповідають стандарту захисту EN388-2121XP щодо стійкості до механічних впливів, що означає:

• 2: стійкість до стирання (за шкалою від 0 до 4)

• 1: стійкість до порізів (за шкалою від 0 до 5)

• 2: до розриву опір (за шкалою 0-4)

• 1: опір проколу (за шкалою 0-4).

Захист від холоду відповідає стандарту EN511 11X.

Технічні характеристики

Модель: ColdWork M-Pact

Колір: чорний + сірий

Виробник: Mechanix Wear, США

Характеристики

Розмір
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 3

  • Николай Брюханов
    Відгук від покупця. Продавець: Racio. Колір: Сірий

    Рабочие перчатки. Буржуйку открывал или голыми руками быстро или совдеповской тряпичной варежкой такелажника, открыл этой и безнадёжно испортил, ещё и руку обжёг ‍️

    Переваги:
    Защищают руки
    Недоліки:
    Замерзли руки в небольшой мороз. Открывал буржуйку испортил безнадёжно
  • Николай Брюханов
    Відгук від покупця. Продавець: Racio. Колір: Сірий

    Водить - удобно, РПГ - взводить, снимать с предохранителя, стрелять - не мешает, копать удобно. Таскать всякую хрень. Как рабочие перчатки хороши. Защищают руки. 40 минут на морозе всего -8’С и руки чуть не отвалились. Я так в жизни в руки не мёрз. Не греют

    Переваги:
    Хорошие рабочие перчатки, защищают руки
    Недоліки:
    Не греют
  • Николай Брюханов
    Відгук від покупця. Продавець: Racio. Колір: Сірий

    Четвёртые перчатки этой конторы. Первые летние койот XL приехали из Канады, подарил товарищу, большие. Вторая пара из Канады камуфляж L немного великоваты - ношу. Третью купил эту M на зиму - маленькие. Купил L всё равно тесноваты.

    Переваги:
    Качество
    Недоліки:
    Летние L большие, зимние L маленькие