Активні захисні навушники Walker's FireMaх Muff Behind The Neck

NRR (Рейтинг шумозаглушення)
  • 20 дБ

Активні захисні навушники Walker's FireMaх Muff Behind The Neck

Продавець:NAV

4.9/5  ( 153 оцінок )

9 850

Є в наявності

2

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Активні захисні навушники Walker's FireMax Behind The Neck з практичним складним корпусом та чашками низького профілю не заважають стрілці навіть при стрільбі зі зброї, обладнаної підщечниками на прикладі.

Навушники Walker's FireMax Behind The Neck чудово захищають від гучних звуків пострілів і посилюють слабкі звуки та шуми, що важливо під час полювання та безпеки на тренуванні. Два мікрофони з високим коефіцієнтом посилення вловлюють зовнішні шуми і передають їх через динаміки в HD якості з дуже чітким та збалансованим звучанням для людського вуха. Навушники пригнічують імпульсні звуки пострілу (NRR) 20-23 дБ і мають чудове значення часу реакції (мінімальний час спрацьовування "відсічки") в 0.02 секунди.

Акумулятори 2000 мАч, що перезаряджаються, забезпечують близько 200 годин автономної роботи. Автоматичне вимкнення допомагає заощаджувати заряд батареї. Зарядний кабель USB-C у комплекті.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами