Плітоноска . 3D дихаючий, регульований, модульний, швидкознімний військовий жилет. FIREGEAR

Плітоноска . 3D дихаючий, регульований, модульний, швидкознімний військовий жилет. FIREGEAR

Продавець:СХРОН

4.9/5  ( 135 оцінок )

6 240

Є в наявності

32

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичний жилет FIREGEAR, 3D дихаючий регульований модульний швидкознімний військовий жилет.

 Нейлон 

Застібка-блискавка 

ВИСОКА ЯКІСТЬ: тактичний жилет, що складається з тканини нейлон 1000D, високоміцної нитки, оснащений чохлом для карти та трьома модульними надміцними магнітними панелями. Він поставляється з двома стійкими бічними ременями, а також регульованими м'якими плечовими ременями. Жилет набитий дихаючою тривимірною сіткою, що забезпечує комфорт та зберігає прохолоду, забезпечуючи циркуляцію повітря.

ФУНКЦІОНАЛЬНО-ШВИДКЕ ВІДКРИТТЯ: цей тактичний жилет має роз'єми, що швидко відкриваються на плечах і талії, що дозволяє легко швидко одягати і знімати його. Унікальний пояс має вбудовані кишені, до яких можна отримати доступ навіть через бічну пластину для додаткового захисту у разі потреби. Ідеальний тренувальний інструмент для бойової підготовки, стрілянини, походів, екстремальних випробувань та аматорів військових дій.

СИСТЕМА MOLLE: по всьому військовому жилету є точки кріплення строп MOLLE та додаткові можливості персоналізації. Кишені для карток із застібками на кнопках і гачках дозволяють тримати важливі документи в межах досяжності, а пластинчасті кишені забезпечують легкий доступ до м'якої кишені в міру потреби. Шнури та замки шнура можна сховати у задній частині жилета, можна не тільки регулювати талію та розмір, але й підвищити відчуття комфорту.

ІДЕАЛЬНИЙ РОЗМІР: регульований плечовий ремінь та пояс підходять більшості людей від розміру S до розміру XXXL: максимальна талія 132 см, мінімальна талія 81 см. Легко інтегрується з перенесеннями, в яких використовуються системи клапанів на липучці для різних розмірів талії. Крім того, поясні ремені та плечові ремені також можуть досягти бажаного ефекту.

3D Breathable Material: на додаток до м'яких регульованих плечових ременів тактичний жилет оснащений дуже міцними бічними ременями. Панелі повітряного потоку виготовлені з 3D-сітки, що дихає, яка збільшує повітропроникність при одночасному зниженні тертя, забезпечуючи вентиляцію і комфорт руху навіть при екстремальних температурах.

Повний захисний жилет: тактичне спорядження може нести вантаж вагою понад 45 кг, включаючи вогнепальну зброю, магазини, медичне обладнання та рятувальне спорядження. Тактичний жилет Firegear можна додати до нашого військового жилета, щоб додати ваги 2,6–6,57 кг, і при правильному поєднанні забезпечити відмінні результати, захищаючи тіло.

Характеристики

Розмір
Матеріал жилета
  • 1000D Cordura Nylon,
Розміри пластини
  • 25х30 см
Вага
  • 1.67 кг
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами