Пневматична гвинтівка PCP SPA Artemis PR 900W Gen-2 з насосом (PR900W Gen-2)

Тип боєприпасів

Пневматична гвинтівка PCP SPA Artemis PR 900W Gen-2 з насосом (PR900W Gen-2)

Продавець:ZALP

4.8/5  ( 135 оцінок )

13 735

12 936

Є в наявності

5

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Новинка! Найдешевша гвинтівка із попереднім закачуванням в Україні від китайського бренду Artemis. Легка компактна модель з барабаном на 9 куль і резервуаром на 100 см3. Найкращий вибір для тих, хто хоче познайомитися зі світом PCP пневматики за невеликі гроші.

PCP гвинтівка виконана у класичному форм-факторі. Ложе тут зроблено з натурального бука. Приклад має підщечник типу кабанья спинка. У тильній частині є накладка-амортизатор, а в місцях утримання є насічка для поліпшення зчеплення з рукою.

Зброя має низьку масу – 2.27 кг. За рахунок цього спрощується носіння та маневреність при прицілюванні. Також варто відзначити близьке розташування органів управління щодо один одного, що допускає заряджання чи постановку на запобіжник без відриву погляду прицілу.

Стрілянина ведеться свинцевими кулями калібру 4.5 мм. Artemis PR 900W Gen-2 має нарізний стовбур 480 мм, що в теорії допускає використання повнотілих куль. Барабан для версії під калібр 4,5мм містить 9 куль + допускається використання вставки для зарядки по одній пулі.

У комплект поставки входить п'ятикамерний саундмодератор зниження гучності вильоту. Сам глушник встановлюється на різьбову частину біля дульного зрізу. За його відсутності на посадку навертається захисний ковпачок.

PR900W Gen-2 забезпечена болтовим механізмом надсилання заряду. Для спорядження гвинтівки важіль подається вгору і звести на себе, далі вставивши магазин. Після цього проводиться зворотна дія – подати досилач вперед і опустити в паз фіксації.

Швидкість польоту становить близько 270 м/с. Artemis PR 900W Gen-2 забезпечена штатними прицільними пристроями - мушкою та цілком. Для встановлення оптичних та коліматорних прицілів передбачена планка Ластівчин хвіст 11 мм. Заправний порт розташований у передній частині резервуара. Там розташований манометр для контролю тиску. Допустимий параметр заправки - 200 Бар.

Характеристики

Початкова швидкість кулі
Довжина дула
  • 480 мм
Тип боєприпасів
Джерело енергії
Тип кріплення оптики
  • База 11 мм (Ластівчин хвіст) + Планка Пікатіні
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!