Пістолет пневматичний PCP Artemis PP 750 + насос

Тип боєприпасів

Пістолет пневматичний PCP Artemis PP 750 + насос

Продавець:ZALP

4.8/5  ( 135 оцінок )

16 810

Немає в наявності

1

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Artemis PP750 - це дуже вдале поєднання пневматичної гвинтівки (карабіна) та пневматичного пістолета. Ця модель належить до типу PCP пневматики, як джерело енергії використовуються насоси високого тиску. Потужний, точний та компактний пістолет для тренувань, плінкінгу та розважальної стрільби.

Пістолет Artemis PP750 виконаний відповідно до сучасного та ергономічного дизайну зі зручною рукояткою, з висувним прикладом, магазином на 9 патронів та боковою рукояткою для ручної зарядки. Стовбур тут нарізний, що необхідно для точної та купчастої стрільби, а резервуар з максимальним тиском до 250 атмосфер та вбудованим манометром.

Потужність пістолета становить 15 Дж, з однієї заправки в середньому виходить близько 30 пострілів. Прицільні пристрої у PP 750 відкритого типу, а також є 11-мм кріплення типу "ластівчин хвіст" для оптики або коліматора. Модель забезпечена спусковим гачком з налаштуванням, є також ручний захист. Зводиться пістолет бічним важелем, розташованим з правого боку ствольної коробки, а 9-ти зарядний магазин дозволяє швидко та зручно здійснювати перезарядку.

Тиск наповнення повітряного балона становить 250 бар, і завдяки клапану, що діє як регулятор, тиск залишатиметься постійним незалежно від тиску в балоні.

Характеристики

Джерело енергії
Початкова швидкість кулі
Тип боєприпасів
Калібр
Режим вогню
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!