Адаптер Rusan Q-R 45,5 мм для Sytong HT-66/HT-77 і PARD NV-007A

Адаптер Rusan Q-R 45,5 мм для Sytong HT-66/HT-77 і PARD NV-007A

Продавець:Pro Equipment

4 480

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Суцільний перехідник Русан Q-R — це професійне рішення, що дає змогу точно, стабільно та швидко прикріпити насадку нічного бачення до будь-якого денного телескопа з окуляром із зовнішнім діаметром 45,5 мм. Адаптер для приладів нічного бачення: Sytong HT66, Sytong HT77 и Pard NV-007A.

Як підібрати перехідник

Русан для нашого денного прицілу? Перший крок — вибрати адаптер, що відповідає вашому денному прицілу. Адаптери градуйовані через кожні 1,5 мм, тому для забезпечення достатньої точності рекомендується використовувати штангенциркуль. Пам'ятайте, ми вимірюємо зовнішній діаметр окуляра прицілу. Як поєднати приціл нічного бачення з денним оптичним прицілом? Надягніть точно відповідний адаптер на окуляр зорової труби та зафіксуйте його стопорним важелем. Велика монтажна поверхня гарантує жорстке та надійне з'єднання з прицілом і стійкість до віддання великокаліберній мисливській зброї. Встановлення займає лише кілька секунд, і ми легко впораємося з нею навіть на промислі. Варто зазначити, що внутрішня частина хомута покрита спеціальною фольгою, що захищає оптику від подряпин і посилює жорсткість з'єднання. Останнім кроком є нагвинчування ковпачка нічного бачення на адаптер.

Кожен адаптер Rusan пристосований для встановлення на планку Weaver (доступний в окремій пропозиції). Особливості суцільного перехідника Rusan Q-R: pичаг QR дає змогу швидко та зручно встановлювати/знімати адаптер можливість кріплення нічного бачення Sytong HT66, Sytong HT77 і PARD NV-007A на будь-який оптичний приціл з окуляром зовнішнім діаметром 45,5 мм легка та міцна конструкція з авіаційного алюмінію ідеальне прилягання гарантує жорсткість і стабільність кріплення на оптиці перевірено на мисливському зброєнні великого калібру стрічка для захисту телескопа від подряпин додаткові редукційні стрічки в комплекті.

ТЕХНІЧНІ ДАНІ:

Тип матеріалу: алюміній

Виробник: Русан, Хорватія

Характеристики

Матеріал
  • Алюминий
Країна реєстрації бренду
  • Хорватія
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами