Тепловизор HIKMICRO by HIKVISION Thunder TE19C

Тепловизор HIKMICRO by HIKVISION Thunder TE19C

Продавець:Pro Equipment

58 500

Немає в наявності

Гарантія. 24 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Hikmicro Thunder Pro TE19C — мисливський тепловізор, обладнаний сенсором 256×192/12 мкм із чутливістю 35 мК, якісним OLED-дисплеєм 1024×768 пікселів (748×561 пікселів у режимі кепки), статичним далекоміром і легкий корпус з алюмінієвого сплаву, стійкий до зануренню у воду, сніг і дощ.

Конструкція тепловізора HIKMICRO TQ50C HIKMICRO Thunder PRO TE19C має легкий і міцний корпус з алюмінієвого сплаву (magnalia). Це робить Thunder Pro TE19C найлегшим прицілом у своєму класі на ринку з розмірами 187,2 × 62,5 × 59,2 мм. Алюмінієва конструкція також гарантує стійкість до ударів, ударів і погодних умов. Корпус захищений від води, пилу та вологи (клас IP67), тому кришка стійка до всіх погодних умов, які можуть виникнути під час полювання. Украй важливо дотримуватися тиші під час наближення гри, тому для керування кепкою використовуються гумові кнопки з безшумною роботою.

Модульна конструкція тепловізійної насадки

Однією з основних переваг тепловізорів HIKMICRO є їхня модульна конструкція, завдяки якій один пристрій може виконувати різні завдання. Наше пропонування містить необхідні аксесуари, завдяки яким тепловізор HIKMICRO стане вашим улюбленим інструментом для полювання та спостереження. Аксесуари повністю сумісні з усіма тепловізорами HIKMICRO Thunder і Thunder PRO, тому кожен може налаштувати їх під свої потреби. Камери Thunder Pro TE19C, TE25C і TQ50C можна використовувати як 3 пристрої: тепловізійна шапка (адаптер для телескопа купується окремо), тепловізійний приціл (наочник і вузол продаються окремо), і монокль спостереження.

Ідеальні параметри зображення В HIKMICRO Thunder PRO TE19C використовується чутливий сенсор 256×192 пікселів із чутливістю <35 мк, високоякісний OLED-дисплей 1024×768 пікселів, об'єктив 19 мм і функціональний далекомір. Чим нижче значення NETD, тим кращий датчик визначає різницю температур об'єкта, що забезпечує чудову якість зображення. Такі параметри забезпечують чітке зображення в будь-яких умовах довкілля, завдяки чому кепку можна використовувати в повній темряві, у тумані, димі, пилу, а також під час дощу та снігопаду. Тепловізор має оптичне збільшення 2,47× і виявлення цілі на відстані до 1000 м. У режимі видошукача HIKMICRO Thunder PRO TE19C має популярну функцію PiP (картинка в картинці), що дає змогу мисливцеві одночасно та точно спостерігати за метою, зберігаючи водночас широке поле зору. Thunder також використовує цифровий зум у діапазоні 2 ×, 4 × і 8 ×. У розпорядженні мисливця 4 найпопулярніші режими зображення, він може вибирати між: White hot — теплий у яскравому кольорі. Чим вища температура, тим світліший тон. Black hot — теплий у темному кольорі. Чим вища температура, темніший тон. Червоний гарячий — зображення як у «чорному гарячому» з червоним виділенням найгарячіших елементів. Злиття — від високої температури до низької температури зображення забарвлюється від білого, жовтого, червоного, рожевого до фіолетового. Технології теплового зображення: DDE (цифрове поліпшення деталей) — цифрове поліпшення деталей, згладжує зображення з підкресленням деталей, 3D DNR (3D цифрове шумозаглушення) — цифрове шумозаглушення, ефективно прибирає шуми та впливає на якість зображення, AGC (автоматичне регулювання посилення) — автоматичне регулювання посилення, покращує контрастність сцени, що зображається. Змінна сітка (режим тепловізійного прицілу) HIKMICRO Thunder PRO TE19C пропонує 5 варіантів сіток у 3 кольорах і можливість повного вимкнення сітки під час використання в режимі кепки або для звичайного спостереження. Аксесуар, який оцінять усі мисливці, — це статичний далекомір, який дає вимірювати відстані на основі заводських значень або користувацьких налаштувань. HIKMICRO Thunder PRO TE19C забезпечує чудову підтримку не тільки під час полювання, але й під час спостереження й патрулювання.

HIKMICRO Громове полювання з тепловізром

Тепловізор Thunder PRO TE19C живиться від двох батарейок CR123 3,0 В (входять до комплекту) або батарейок RCR123 3,0 В або 3,7 В. Час роботи досягає 4,5 години і може бути збільшений завдяки під'єднанню повербанка (порт USB — C). Пристрої мають 16 ГБ вбудованої пам'яті, на якій можна зберігати записані світлини або відеоматеріали. Додатково зображення може передаватися через Wi-Fi на телефон або інший пристрій, на якому встановлений відповідний застосунок (система Android або iOS). Застосунок HIKVISON T-Vision Завдяки функції Wi-Fi кепка TE19C може передавати зображення на будь-який пристрій на базі підтримуваної версії iOS або Android після встановлення програми T-Vision. У самому застосунку, крім перегляду в реальному часі, користувач може переглядати фотогалерею, знімати фото та відео, а також керувати основними функціями камери. Застосунок можна завантажити в AppStore або Google Play. Як і всі камери HIKMICRO, також шапка Thunder PRO TE19C може бути оновлена самим користувачем у разі виходу відповідного оновлення, яке не тільки прибирає знайдені помилки, але й розширює можливості пристрою новими функціями. Слідкуйте за останніми оновленнями »

ТЕХНІЧНІ ДАНІ:

  • Частота оновлення [Гц]: 50 
  • Лінійне поле зору на 100 м [м]: 12,14 
  • Діапазон [м]: 1000 
  • Мінімальна відстань фокусування [м]: 2 
  • Внутрішня пам'ять: 16 ГБ 
  • Роздільна здатність сенсора (Ш × В) [пкс]: 256 × 192 
  • Роздільна здатність екрана (Ш × В) [пкс]: 1024 × 768 
  • Розмір об'єктива [мм]: 19 
  • Цифровий зум [×]: 1, 2, 4, 8
  • Оптичний зум [×]: 2,47 
  • Клас герметичності IP: IP67 
  • Живлення від комірки: CR123A × 2 
  • Функція PiP: да 
  • Загальна довжина [мм]: 187 Вага [г]: 430
  • Компоненти комплекту: роз'єм адаптера для телескопа, притискна плита, кабель USB-C, 2 × батарея, захисний мішок, тканина

Виробник: HIKVISION, Китай.

Характеристики

Діяльність ідентифікації, м
Живлення
Діаметр передньої лінзи, мм
Максимальна оптична кратність, х
Мінімальна оптична кратність, х
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення