Кобура панель олива 8Fields стегна модульна права

Кобура панель олива 8Fields стегна модульна права

Продавець:BZN Group

4.9/5  ( 120 оцінок )

1 500

999

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Універсальна стегна кобура 8Fields поєднує в собі невеликі габарити і можливість точного припасування під стрілка за декількома параметрами. Кріпиться на три точки (дві – на стегні, одна – на поясі), кожна зі строп на точках кріплення може бути відрегульована під потрібну довжину. Гнучкість регулювання досягається за допомогою фастекс-карабінів, які також, при необхідності, є системою швидкого скидання для кобури.

Призначена для великих пістолетів та автоматичних автоматів, наприклад MP7, MP5K, MAC-10, Skorpion тощо. У комплект входять вбудовані підсумки для запасних магазинів і регульовані ремені ножів з прогумованими смужками, що запобігають ковзанню.

Вирізняється високою якістю, виконана з міцного вологостійкого поліестеру 600D. Каркасні елементи для міцності оббиті EVA піною.

особливості:

Регулюється під розмір зброї Підсумок для двох запасних магазинів Фронтальна поверхня оснащена стропами MOLLE Система фіксації оснащена додатковим ременем із Velcro із зручним захопленням для захисту від випадання зброї Два варіанти носіння кобури: на стегні або на поясі Три точки кріплення, які надійно фіксують кобуру на стегні Регул по висоті та об'єму стегна за допомогою еластичних ременів із пряжками Fastex, які дозволяють, у разі потреби, швидко зняти кобуру

Колір: олива

Характеристики

Призначення
  • Для пістолета
Спосіб носіння
Колір
  • Оливковий
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами