Пневматична гвинтівка (PCP) Weihrauch HW 100 T

Пневматична гвинтівка (PCP) Weihrauch HW 100 T

Продавець:ZVEROBOY

4.8/5  ( 42 оцінок )

49 500

Немає в наявності

7

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Пневматична гвинтівка HW 100 вважається перлиною конструювання пневматичної зброї. Висока точність стрілянини, потужність і великий запас пострілів, а також система швидкої заправки роблять цю зброю надзвичайно затребуваною на ринку пневматики. Найвищий рівень виробництва та матеріалів сприяє прецизійній точності стрільби, гвинтівка Weihrauch HW 100 завоювала успіх у всіх – мисливців, любителів та спортсменів є однією з найкращих пневматичних PCP гвинтівок у світі.

Як основна енергія для здійснення пострілу з пневматичної PCP гвинтівки Weihrauch HW 100 T виступає повітря, яке під тиском накачується в ресивер.

Об'єм ресивера в даній модифікації складає 175 кубічних сантиметрів, і цього достатньо для 40 пострілів. Після цього потрібно знову повторити всю процедуру накачування. Завантаження здійснюється за допомогою механічного насоса або компресора електричного типу. Весь процес займе у власника буквальне кілька хвилин і не завдасть жодних проблем. У стандартній комплектації разом із зброєю поставляється спеціальний штуцер, без якого вся процедура буде просто неможлива.

Стрілянина ведеться стандартними свинцевими кульками калібром 4.5 мм. Для цього рушниця комплектується магазином на 14 снарядів. Перед кожним натисканням спускового гачка потрібно зводити ударно-спусковий механізм. З цим чудово справляється затвор, інтегрований у праву сторону збройового корпусу.

Регульований спуск Weihrauch HW 100 T дозволяє налаштовувати зусилля та хід гачка від спуску від легкого спортивного до тугого мисливського.

Захистом стрілка та оточуючих від ненавмисного натискання спускового гачка ПСП Weihrauch HW 100 T (4.5 мм, дерево) є запобіжник. У верхній частині ствольної коробки розташована напрямна Ластівчин хвіст 11 міліметрів. Завдяки цьому власник має можливість установки оптичного прицілу.

Виготовляється зброя лише з високоміцного легованого металу та натурального дерева. Для запобігання виникненню корозії металеві елементи покриті вороненням.

Характеристики

Загальна довжина
  • 1070
Початкова швидкість кулі
Довжина дула
  • 600 мм
Місткість магазина
Тип зводу
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!