Тепловізор INFIRAY (IRAY) XEYE 2 E6 Plus V3 (008)

Тепловізор INFIRAY (IRAY) XEYE 2 E6 Plus V3 (008)

Продавець:Machine Gun

4.7/5  ( 42 оцінок )

119 310

Немає в наявності

2

Гарантія. 24 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізійний монокуляр INFIRAY (IRAY) XEYE 2 E6 Plus V3

Тепловізор із серії InfiRay EYEⅡV3 кишенькових тепловізійних монокулярів вагою ≤500 г для дослідження на відкритій місцевості. Це допомагає з легкістю виявляти цілі, які вас оточують на відстані більше 2000 метрів. Простота використання, низька вартість, легкість навчання. Серія InfiRay EYEⅡV3 - ідеальний компаньйон для тепловізійного полювання або подорожей на свіжому повітрі, чи то в темряві, чи на власному задньому дворі.

Термічний сенсор 12 мкм із NETD≤25 мК (при 25°C)

Серія V3 оснащена високопродуктивним керамічним інкапсульованим сенсором InfiRay 12 мкм з роздільною здатністю 640*512 і сенсором високої роздільної здатності з NETD ≤25 мк (25 °C), який легше, з меншим енергоспоживанням забезпечує ідеальне детальне розпізнавання навіть у найнижчих умовах. Тепловий контраст.

Висока якість зображення

Серія EyeⅡ V3 дозволяє отримати технічну перевагу з тепловізійної зйомки з багатою деталізацією, пошук цілей у темряві буде набагато простіше. Має відмінні характеристики у температурному діапазоні.

Функція покращення якості зображення Ultra-Clear

Фірмовий обробник картинок Ultra-Clear тепер на більш потужному залізі видає нові рекорди. Посилена апаратна частина з оптимізованими алгоритмами обробки сигналів значно краще промальовують всі найдрібніші подробиці. В результаті видно чітке та контрастне зображення з високим рівнем деталізації. Опція рекомендована у складних погодних умовах за повної відсутності освітлення. Контрастна, інформативна картинка допоможе значно підвищити результативність стрілянини.

Висококонтрастний мікродисплей HD OLED

Тепловізор E6 plus V3 оснащений висококонтрастним OLED-дисплеєм з роздільною здатністю 1024*768, серія Eye II V3 забезпечує кращу передачу кольору і вищу швидкість відгуку, може виводити чіткіші зображення і яскравіші кольори на зображенні.

Вибір відтінку

Щоб краще відповідати різним вимогам користувачів до візуального сприйняття, тепловізор E6 plus V3 пропонує користувачам два варіанти відтінку: C (холодний) та W (теплий) відтінок.

У прохолодному відтінку користувачі можуть отримати візуально чіткіше зображення з багатою деталізацією та виділенням цілей. У теплих тонах користувачі можуть отримати м'якше зображення, уникаючи зорової втоми, викликаної тривалим переглядом.

Велика дальність виявлення

У поєднанні з потужним об'єктивом (E6+V3: 35 мм/F1.0 VS E6Pro V3: 50 мм/F1.2) та високочутливим тепловізійним датчиком 640x480@12 мкм серія Eye II V3 забезпечує виняткові можливості виявлення. Залежно від моделі серія V3.0 здатна виявляти мету середнього людського розміру, одягнену у верхній одяг, максимальної дальності до 2597 м у повній темряві.

Функції Картинка у Картинці

Вбудована функція «картинка в картинці» EYEII V3 підвищує точність, забезпечуючи 2-кратне збільшення зображення області сітки у верхній частині дисплея. Це допомагає користувачам збільшувати масштаб цілей, зберігаючи решту поля зору видимої.

5 практичних колірних палітр

Передбачено 5 колірних палітр, окрім звичайних «білий гарячий», «чорний гарячий», «червоний гарячий» та «кольорова», ми розробили палітру «гаряча ціль». У цій палітрі користувачі можуть легко знайти мету завдяки високому контрасту між фоном та метою. Автоматично відстежуйте найгарячішу точку на сцені та швидко виявляйте ціль.

Вбудований відеореєстратор та Wi-Fi з'єднання

Монокуляр має вбудовану пам'ять об'ємом 32 ГБ для зберігання знятих фото та відеозаписів та модуль Wi-Fi, що дозволяє одночасно підключати 4 пристрої.

Характеристики

Діяльність ідентифікації, м
Час автономної роботи, год
Діаметр передньої лінзи, мм
Матриця
  • 640x512
Максимальна оптична кратність, х
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення