Тепловізор INFIRAY (IRAY) XEYE E3N (005)

Тепловізор INFIRAY (IRAY) XEYE E3N (005)

Продавець:Machine Gun

4.7/5  ( 42 оцінок )

49 610

Немає в наявності

Гарантія. 24 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізійний монокуляр IRay Eye E3n

Належить до другої лінійки компактних приладів для спостережень у складних погодних умовах. Незважаючи на свої невеликі габарити, демонструє чудові можливості. Чутливий сенсор Vox 348х288 pix. 17 мкм (NETD) <40мК, 50 Гц поряд з 19-ти міліметровою германієвою оптикою дозволить «побачити» ростову фігуру, розміром з людину або велику тварину з відстані близько 700 метрів, автомобіль з 1200. Тепловізор IRay Eye E3n відгуки отримав лише позитивні. Захищений прилад готовий працювати за умови підвищеної вологості, за атмосферних опадів. Однією з основних переваг є широкий кут поля зору. Монокуляр «бачить» крізь дим та туман, нещільну рослинність. Оптичне збільшення 1х із цифровим зумом до 4х достатньо для пошуку тварин на полюванні у складних погодних умовах. Бюджетний тепловізор – чудове рішення для підвищення результативності полювання.

Функціональні особливості

Дальність виявлення автомобіля – близько 1200 метрів, людини – 696. Таких можливостей цілком достатньо для нічних типів полювання. Стрілок може помітити велику тварину з безпечної відстані.

Тепловізійний модуль IRay Eye E3n побудований на високотехнологічних сенсорах iRay Vox Ceramic 348х288 pix. 17 мкм (NETD) < 40мК, 50 Гц, власного виробництва. Продуктивні матриці фокальної площини FPA виконані за технологіями щільністю посадки детекторів 17 мкм. Керамічні мікроболлометри на оксид ванадієвій підкладці мають значно кращі показники рівня шумів і температурної чутливості. Великий розмір монокристалу дозволив отримати один із найбільших показників ширини поля зору. Робота модуля на частоті 50 Гц є найбільш оптимальною для відстеження динамічних сцен, що пересуваються з високою швидкістю об'єктів.

Германієвий об'єктив F19/f1.0 має один із найбільших показників ширини поля зору. Для спостереження на 100 метровому віддаленні буде доступна область простору розміром 34,4 х 25,8 м. При збільшенні цифрового зуму до х4 можна комфортно вести спостереження на коротких і середніх дистанціях. У кутовому вираженні показник дорівнює 195 х 147. Доступне ведення груп цілей, що переміщуються. 

Повнокольоровий OLED дисплей, що транслює потокове відео з роздільною здатністю 720х540 пікселів, надає повнорозмірне зображення з великою глибиною кольорів та насиченістю. Технології сучасних мікродисплеїв мають вкрай низький рівень енергоспоживання, дозволяючи не лише заощаджувати заряд батарей, а й збільшувати час автономної роботи. Пристрій адаптований до роботи за умови мінусових температур. Картинка не страждає як при морозі до -20°С. Винос окулярної точки – 15 мм. Доступне діоптрійне коригування.

Міцний корпус тепловізора виконаний із конструкційного пластику, захищений від проникнення вологи та пилу. Клас IP66 за міжнародною системою стандартів IEC 60529 гарантує стійку роботу за високої вологості та атмосферних опадів. У конструкції передбачена можливість ведення спостережень зі стаціонарного положення. Протиударна конструкція витримає падіння з невеликої висоти, випадкові удари про гілки дерев, елементи екіпіровки або амуніції. Діапазон робочих температур –20 до +55°С.

Живлення IRay Eye E3n здійснюється від вбудованого літієвого акумулятора, що перезаряджається. Час автономної роботи, який анонсується виробником – 15 годин. За рахунок зниження загального рівня енергоспоживання значно збільшити час експлуатації. Вбудований роз'єм Micro-USB призначений для підключення джерела зовнішнього живлення типу Power Bank 5V DC.

Характеристики

Діяльність ідентифікації, м
Діаметр передньої лінзи, мм
Максимальна оптична кратність, х
Час автономної роботи, год
Роздільна здатність матриці, пікс
  • 384x288
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення