Ніж StatGear Ausus, чорний (AUSUS-BLK)

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 89

Ніж StatGear Ausus, чорний (AUSUS-BLK)

Продавець:ARMYONE_PRO

4.9/5  ( 2148 оцінок )

1 560

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Опис ножа StatGear Ausus, чорний

Ніж StatGear Ausus - повноважна практична модель, виконана в олдскульного стилі. Приємний на дотик, з відчутною вагою, ніж буквально стане продовженням руки. Виконаний з практичного і невибагливого матеріалу D2 клинок легко протистоїть корозії, має баланс твердості та ударної в'язкості, щоб одночасно надійно утримувати заточування ріжучої кромки, і при цьому не сколюватися при найменшому механічному впливі. Геометрія клинка складаного ножа класична дроп-поінт , що ідеально підходить для виконання рядового різу, подрібнення, здійснення невеликих проколів.

Для фіксації клинка застосовується механізм Liner Lock , один з небагатьох, хто чудово переносить забруднення та легко регулюється при необхідності. Простота відкриття підтримується наявністю двостороннього шпенька на клинку. Так, ніж може використовуватися як правшами, і ліворукими користувачами.

Рукоятка кишенькового ножа StatGear Ausus простої форми виконана з накладок мікарти з приємною шорсткою поверхнею, що чіпко-шорсткою, повністю ковзає в руці. Ніж надійно лежить у руці навіть у рукавичках, чи вологих руках. Міцність моделі надають сталеві лайнери, що знаходять усередині ручки. Сталева кліпса має досить оригінальне кріплення та виконує роль навершия. Для захисту від втрати та додаткового страхування ножа можна закріпити темляк або страхувальний шнур.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3.2
Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 89
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».