Ніж StatGear Slinger, чорний (SLNGR-BLK)

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 51

Ніж StatGear Slinger, чорний (SLNGR-BLK)

Продавець:ARMYONE_PRO

4.9/5  ( 2148 оцінок )

1 880

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

 

Опис ножа StatGear Slinger, чорний

Ніж StatGear Slinger – цельнометалева модель з невеликою вагою та високим рівнем надійності. Це модель, де міцність та надійність забезпечуються як високою якістю складання, так і сучасними матеріалами, що застосовуються у конструкції.

Сталь виготовлення - D2 . Цей матеріал має високий рівень вуглецю, через що чудово утримує заточування навіть після активної силової експлуатації. Геометрія клинка дозволяє робити досить чітко спрямовані маніпуляції. Ріжучий край заточений універсальним плейновим заточенням, що підходить для більшості можливих з ножем робіт.

Клинок утримується у вибраному положенні за допомогою одного з найбільш потужних та надійних замків Frame Lock . Відкривається ніж із фліппера та повністю безпечний при належному використанні. Рукоятка кишенькового ножа виконана зі сталі та має скелетну конструкцію. При цьому зберігається загальна міцність, але також досягається значне зменшення частки моделі. Для глибокого носіння на поверхні рукояті є сталева кліпса. Можна додатково закріпити в темлячому отворі темляк або шнур страхування для захисту від втрати.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 2.5
Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 51
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».