Umarex Walther CP88

Umarex Walther CP88

Продавець:GRAND LIFE

4.6/5  ( 234 оцінок )

13 041

Немає в наявності

2

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Особливості пістолета Umarex Walther CP88

Пневматичний пістолет Umarex Walther CP88 — ліцензійна копія вогнепального Walther P88, створеного німецькою фірмою Walther у 1988. Ця модель з'явилася для застосування в армії та поліції. Основна її особливість для тих років — дворядний магазин з великою ємністю. Останнім роком випуску цієї моделі став 1996, коли на зміну їй прийшла зменшена та легша варіація модель P88 Compact.

Пневматична копія Umarex Walther CP88 виконана цілком із металевого сплаву, а накладки на рукоятку – пластикові. Габарити пістолета наближені до оригіналу. Пістолет оснащений металевим нарізним стволом. Важелю затримки затвора належить декоративна функція.

Пістолет оснащений повністю регульованою і нерегульованою мушкою. Для регулювання цілика застосовується регулювальний ключ (у комплекті), а також регулювальний гвинт, що є у верхній частині цілика. Для стрілянини застосовуються кулі калібру 4,5 і кліп-барабан, що вміщує 8 куль. У комплекті пістолета також є 2 барабани-кліпи. Пістолет оснащений двостороннім запобіжником.

Ударно-спусковий механізм Umarex Walther CP 88 подвійної дії (стрільба може вестись як самовзводом, так і з попередньо зведеного курка). Хід спускового гачка м'який, плавний, хоч і досить довгий і з незначним зусиллям під час стрільби самовзводом. Стрілянина з попередньо зведеного курка має на увазі спочатку невеликий вільний хід (приблизно 6 мм), далі зрив.

Технічні характеристики

Виробник: Umarex / Німеччина Калібр: 4,5 мм Ударно-спусковий механізм (УСМ): Подвійної дії Загальна довжина: мм 180 Довжина ствола: мм 91 Стовбур (характеристики): Нарізний Матеріал корпусу: Метал Матеріал затвора/рами: Метал Матеріал рукояті: Пластик Місткість магазину: шт. 8 Початкова швидкість: м/с 120 Прицільні пристрої: Цілик і мушка Запобіжник: Ручна Вага: кг 1.03 Комплектація: Пістолет; Пластиковий кейс; Інструкція; Магазин – 2 шт.; Ключ шестигранний;

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!