Тепловізійний прилад AGM Rattler TS35-384

Тепловізійний прилад AGM Rattler TS35-384

Продавець:VoltAmp Shop

93 395

Немає в наявності

Гарантія. 36 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Безкоштовна доставка!

Тепловізійний прилад AGM Rattler TS35-384

Функціональний і неймовірно компактний тепловізійний прилад AGM RATTLER TS35-384 стане надійним помічником під час відстеження 24/7. На відкритій місцевості, у лісовому масиві та в умовах несприятливої погоди монокуляр дасть змогу ефективно спостерігати за об'єктом. Обладнаний датчиком 384×288 і OLED-дисплеєм роздільною здатністю 1024×768, він гарантує виведення зображення приголомшливої якості.

Підтримуючи дальність виявлення на рівні 1750 метрів, цей прилад об'єднав компактність і приголомшливі можливості в одному корпусі. Приголомшливі можливості гарантовані ультрачутливим сенсором VOx  384x288 pix. @ 17 мкм (NETD <35 mK), завдяки чому прилад може безпомилково визначати об'єкт без складних налаштувань.

Набір із п'яти концентрувальних сіток допоможе сконцентруватися на об'єкті практично з будь-якої відстані. Перемикайтеся між ними, щоб підібрати потрібний варіант під ваші потреби. Стадіометричний далекомір дасть змогу визначити відстань з огляду на задані габарити. Три попередньо встановлені режими спростять взаємодію та зроблять користування приладом ще зручнішим.

Універсальний тепловізійний монокуляр функціонує від елементів живлення типу  CR123, які забезпечують до 4 годин автономної роботи. Використовуйте для підзаряджання кабель USB Type-C і вже згодом прилад знову готовий до стеження.

Підтримуючи бездротову мережу Wi-Fi, прилад тепловізійний AGM RATTLER TS35 здатний транслювати відео в режимі реального часу, а також передавати світлини через спеціальний застосунок на смартфоні або збережуть матеріал у локальне сховище.

 

Характеристики

Живлення
Гарантія
  • 36 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення