Тепловізійний прилад INFIRAY (IRay) Rico RH50

Тепловізійний прилад INFIRAY (IRay) Rico RH50

Продавець:VoltAmp Shop

169 235

Є в наявності

1

Гарантія. 24 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Знайомтеся — абсолютно новий тепловізійний прилад INFIRAY (IRay) Rico RH50


Rico RH50 — це новий багатофункціональний тепловізійний прилад із великим функціоналом. Прилад може опціонально обладнуватися лазерним далекоміром, знімним акумуляторним блоком. Нова серія тепловізійних приладів серії Rico несе в собі безліч цікавих рішень та інновацій, які в сукупності пропонують користувачеві неймовірно деталізоване зображення. За всім цим стоїть новий алгоритм оброблення зображення та процесор власного розроблення Matrix, завдяки цим «наворотам» тепловізійний прилад може автоматично оптимізувати зображення залежно від погодних умов, а також освітлення. Все це зроблено для максимального комфорту спостереження та пошуку об'єктів.

Висока якість зображення досягнуто завдяки новому тепловізійному сенсору власного розроблення InfiRay на основі VOx оксиду ванадію з кроком пікселя 12 мікронів, у підсумку користувач отримує неймовірно чіткі, яскраві та деталізовані теплові зображення.
З новим приладом Rico стало як ніколи легко та просто ідентифікувати, розпізнати об'єкт навіть у найсуворіших погодних умовах, завдяки напрочуд високій якості зображення й промальовці об'єктів.

 

Новий висококонтрастний екран AMOLED з роздільною здатністю HD забезпечує чітке зображення та яскраві насичені кольори. AMOLED-дисплей має чудову якість зображення й гарантує бездоганну роботу у великому діапазоні температур довкілля. Завод виробник гарантує безвідмовну роботу в діапазоні температур від -40 градусів до +50 за Цельсієм

 

Зручний та інтуїтивний інтерфейс
Простота експлуатації — це первісний задум інженерів під час створення нової серії Rico. Повноцінний дизайн іконок, легкий і напівпрозорий фоновий дизайн меню. Внутрішні пункти меню й опції також зображаються на контрастному градієнтному зображенні, все це дає змогу швидко підлаштовувати прилад, не випускаючи з уваги об'єкт.


 
Новий режим Ultraclear
Режим Ultraclear спеціально розроблений для дуже поганої погоди, як-от сильний туман, сніг, дощ. Під час його активації підвищується чутливість сенсора, що так само дає змогу побачити більше деталей.


 
Висока ударостійкість калібрів.
Серія тепловізійних приладів Rico вирізняється винятково високою ударостійкістю на великих калібрах, до 6000 Дж.


 
Вбудований відеореєстратор і Wi-Fi
Тепловізиор RICO RH50 обладнаний вбудованим відеорекордом, який дає змогу знімати відео та робити фото під час спостереження. Вбудована пам'ять на 16 Гб. дає змогу зберігати приблизно 20 000 зображень. Записи відео та фото, збережені на пристрої, можна перенести на комп'ютер через кабель або через Wi-Fi з'єднання на телефон, а також переглянути його. Тепловізійний прилад дає змогу одночасно під'єднувати до 4 користувачів через Wi-Fi з'єднання.

Функция «картинка в картинке»
Картинка в зображенні підвищує точність, надаючи збільшене вдвічі зображення зони сітки у верхній частині дисплея. Це допомагає збільшити об'єкт, зберігаючи решту видимого поля зору.

 
Опціонально під'єднуваний лазерний далекомір.

Тепловізійний прилад Rico пропонує можливість під'єднати лазерний далекомір, який може точно виміряти відстань до об'єкта з точністю ± 1 метр і максимальною відстанню до 1000 м. Лазерний далекомір пропонує два режими роботи — перший — це одноразове вимірювання відстані та другий режим постійного сканування з точністю ± 1 м на відстані до 1 км. Режим постійного сканування дає змогу стрілку швидко розуміти відстань до об'єкта, у такий спосіб зробити точнішим постріл.

Велика дальність виявлення до 2600 метрів

Світлосильний об'єктив у поєднанні з високопродуктивним тепловізійним сенсором професійного рівня з чутливістю NETD 40 мК забезпечує неперевершені раніше можливості виявлення. Стандартний об'єкт заввишки 1,8 метра можна виявити на відстані 2600 метрів у повній темряві.

Змінний акумулятор

Тепловізійний прилад Rico RH50 підтримує швидку заміну акумулятора великої ємності 3,7 В, 3820 мА·год, що безперервно працює до 6 годин.

 

Вбудований акселерометр і цифровий компас

Вбудований акселерометр і цифровий компас допомагає стрілку визначити нахил і кут відхилення бічного завала зброї.

Технічні характеристики

Виробник: IRay
Модель: RICO RH50
Тип сенсора: (VOx) Неохолоджувана матриця
Роздільна здатність, пксл: 640х512
Частота, Гц: 50
Крок детектора, мкм: 12
Діаметр об'єктива, мм: F50/1.2
Кратність (збільшення): 2.8-11.2
Дистанція виявлення, м: 2594
Видалення вихідної зіниці, мм: 55
Тип прицільної сітки: Різний тип і колір
Корекція діоптрій: -5/+5
Тип дисплея AMOLED
Роздільна здатність, пікселів 1024×768
Планка кронштейна: Weaver
Живлення: 3.7 V / 3820 mAh
Час роботи: годин 6
Пам'ять 16 Gb
microUSB Type-C
Фото та відеофіксація Є
Wi-Fi Є
Відеорекордер Є
Компас є
Далекомір лазерний (опція)
Ударна стійкість: 6000 Дж.
Ступінь вологозахисту IP67
Довжина/ Габарити: 250×61×58
Вага: 840
Діапазон температур: -40С до +50
Країна-виробник: Китай
Гарантія 2 роки

Характеристики

Живлення
Гарантія
  • 24 місяці
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення