Кріплення на каску шолом для активних навушників 3M Peltor, Earmor M31/M32, Green (12484)

2 відгуки

Код:  359307588

Кріплення на каску шолом для активних навушників 3M Peltor, Earmor M31/M32, Green (12484)

2 відгуки

Код:  359307588

Продавець:Traveller

4.8/5  ( 399 оцінок )

775

543

Немає в наявності

10

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Кріплення адаптер Perfect дозволяє монтувати активні навушники Peltor та навушники Earmor M31/M32 безпосередньо на шоломи типу FAST, TOR-D, ACH MICH та ін, які мають тип рейок ARC. Виготовлена ​​з полімерної конструкції поворотна панель дозволяє крутити муфти на 90 градусів, коли вони не використовуються. Дана конструкція дозволяє легко перетворити вертикальне оголов'я навушників на кріплення під каску.
Увага! Дане кріплення гарантує коректне встановлення активних навушників для стрільби 3M Peltor та Earmor M31/M32 на каску, якщо ж ви використовуватимете кріплення для інших навушників - Ви це робите на свій страх і ризик. Для встановлення адаптера на навушники Opsmen Earmor M31, M32 необхідно витягнути металеві напрямні із пластикових тримачів кріплення та вставити їх в оригінальні тримачі Earmor. Тобто. пластикові тримачі на торцях даного кріплення використовувати нікуди не потрібно – використовуються оригінальні, не знімаючи їх з боковин навушників. Навушники, каска та рейки в комплект НЕ входять та використовуються на фото тільки для демонстрації кріплення.

Характеристики

Колір
Комплектація
  • Крепление - 2 шт.
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 2

  • Володимир Щирба
    Відгук від покупця. Продавець: Traveller

    Ліпше оригіналу, ще ніхто не придумав, дешевий китай, добре що оригінальні вушка з навушників підійшли, саме кріплення сидить не міцно(

    Переваги:
    Нема
    Недоліки:
    Лопнуло вушко
  • Anarxict 111
    Відгук від покупця. Продавець: Traveller

    Не секрет, що дані девайси треба обробляти напилком. В данному випадку я використовував і рашпиль, а в кінці вже взяв скальпель і зрізав пластик. І проблема була не у висоті паза, а в упиранні у верхній частині рейки та ця проблема була вирішена. Далі я зняв зі штатної дуги свої активні вуха, що замовив тут же (Earmor М31). І тут я помітив, що до них вони не підходять. Діаметр кріплення на багато більший. Ну що ж, зняв з дуги штатні повзуни і приср*в їх на шпильки. Виглядає надійно, тільки їх чорний колір кидається в очі перфекціоністам. Далі я помітив, що одне кріплення не затягнуте. Ну як не затягнуте, різьба зірвана. Довелось використовувати соду і суперклей. Якщо не витримає, доведеться використовувати ізоляційну стрічку синього кольору. Дідько. Тепер ви розумієте, чому нас не зламати.

    Переваги:
    Перевага - тренує кмітливість. Можна слухати музику з телефону.
    Недоліки:
    Читайте нижще. Дешева рибка - ... юшка.