Ніж складань 165 мм Гранд Презент 9011

Ніж складань 165 мм Гранд Презент 9011

Продавець:GRAND LIFE

4.6/5  ( 225 оцінок )

253

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Дана модифікація ножа 9011 дуже компактна, адже його загальна длина складає всього 165 мм, а вага і при цьому не перевищує параметра в 55 грам. За допомогою це з його зберіганням не стане виникати жодних проблем. Варто також виділити і систему відкриття-закривання Бек-Лок, за допомогою якої фіксація клинка виконується надійно. Важливу роль відіграє клинок, тому для його виготовлення була застосовувати міцна нержавіюча сталь марки 420, яка також має спеціальне захисне покриття Satin Finish, яке надежно обороняє його від різних пошкоджень. Варто виділити і рукоятку, адже вона виготовлена ​​відразу з 2 різних матеріалів, а саме дерева і металу, що дозволяти робити її не тільки міцною, але і досить пристойною.

Характеристики

Загальна довжина, мм
  • 16.5
Матеріал ручки
  • Сталь
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».