Кронштейн бічний Weaver під рукоятку на АК для кріплення тепловізорів

Планка кронштейна

Кронштейн бічний Weaver під рукоятку на АК для кріплення тепловізорів

Продавець:Krop Security

4.9/5  ( 132 оцінок )

3 619

3 093

Немає в наявності

5

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Кронштейн боковий Weaver під рукоятку на АК  – це кронштейн призначений для створення зверху бази Weaver на карабінах типу АК та СВД, що дозволяє встановлювати на них різні оптичні, каліматорні та нічні приціли.

Особливості кронштейна бокового Weaver під рукоятку на АК

Для багатьох рушниць, що мають бічне кріплення, часто постає питання створення універсальної планки Weaver. Для створення необхідно встановити перехідний кронштейн. Унікальність кронштейна “База Weaver СВД-АК” полягає в універсальності. Оскільки відтяжка прицілів у рушниць сімейства АК відрізняється від сімейства СВД, необхідно, щоб планка мала можливість переставлятися. Верхня планка Weaver закріплена на кронштейні 5-ма гвинтами.

Сама планка має в кожному прорізі отвір для гвинтів. Усього отворів 13 з кроком 10 мм. Крім відмінності у відтяжці рушниць, також необхідно враховувати ширину ствольної коробки, яка теж відрізняється. Щоб виставити планку співвісною рушницею, під Weaver-планкою основа має два ряди отворів. Переставляючи планку можна досягти потрібного результату. Кріплення кронштейна є нешвидкознімним затискачем.

Часто цей кронштейн за рахунок великої відтяжки використовують для встановлення нічних прицілів, тому усадка на бічну планку має бути міцною. Як затискувач виступає стяжний гвинт, розрахований на затяжку коміром.

Характеристики

Планка кронштейна
Матеріал
  • сталь
Кількість в упаковці, шт
  • 1
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами