Тепловізор Pulsar Helion 2 XQ50F

Тепловізор Pulsar Helion 2 XQ50F

Продавець:T.Point

3.8/5  ( 27 оцінок )

119 000

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Компанія Pulsar випускає в середньому ціновому сегменті тепловізорний монокуляр Pulsar Helion 2 XQ50, головною відмінністю якого є 17 мкм болометрична матриця роздільною здатністю 384×288 пікселів, робота на частоті 50 Гц.

На Pulsar Helion 2 XQ50 використовується матриця нового покоління, головною відмінністю якої є покращена теплочутливість із показником NETD менше 40 mK. Такі матриці найефективніші у складних метеорологічних умовах, за сильного
тумані, дощі або снігу, а також дозволяють краще ідентифікувати об'єкти, що спостерігаються, розрізняти особливості ландшафту.

Ще однією важливою особливістю тепловізора Pulsar Helion 2 XQ50 є світлосильний об'єктив F50/1.0 Його оптичне збільшення дорівнює 4,5х, яке доповнюється цифровим зумом 4,5-18х, а також функцією «картинка в картинці», що збільшує центральну частину зображення.

Завдяки комбінації світлосильного об'єктива та нової теплочутливої ​​матриці,
тепловізор Pulsar Helion 2 XQ50 здатний видавати картинку з високою деталізацією навіть у умовах невеликого температурного контрасту та працювати на збільшеній, порівняно з попередніми приладами, дальностями.

Поліпшення якості отримуваної картинки зажадало застосування в Pulsar Helion 2 XQ50 нового AMOLED-дисплея з HD роздільною здатністю. Розміри дисплея складають 1024x768 пікселів, зображення дуже насичене і яскраве, а час відгуку мінімальний, що важливо при спостереженні за рухомими об'єктами

Підвищенню часу роботи пристрою від акумуляторів сприяє висока енергоефективність AMOLED дисплея.

Вперше в серії XQ тепловізорних монокулярів Pulsar Helion 2 як матеріал корпусу
застосований магнієвий сплав. Завдяки цьому, корпус Pulsar Helion 2 XQ50 став більш міцним і стійким до зовнішніх механічних впливів, при цьому покращилася його теплопровідність, що благотворно позначається на тепловідведення та зниження шумів на матриці, особливо при тривалій роботі приладу. Це рішення також впливає на покращення якості одержуваного зображення.

Нове програмне забезпечення Pulsar Helion 2 XQ50 має деякі відмінності від приладів попередніх серій. Зокрема, покращено алгоритми обробки зображення, що покращують якість картинки. До трьох звичайних режимів спостереження (ліс, ідентифікація та скелі) додано четвертий «користувач», який дозволяє зберегти ручні налаштування, а також додана функція Image Detail boost, призначена для роботи у складних погодних умовах умовах.

Інші функції аналогічні попереднім приладам: присутній вбудований фото- та
відеорекордер з пам'яттю на 16 Гб, є Wi-Fi модуль для зв'язку з пристроями на IOS або Android та роботи з програмою Stream Vision. Є стадіометричний далекомір. Зображення виводиться в одній з восьми палітри кольорів, залежно від конкретних умов спостереження. Контрастність та яскравість має дуже гнучкі налаштування.

Pulsar Helion 2 XQ50 працює при температурі до -25 С, крім того, він не боїться занурення в воду на 1 м до півгодини.

Для живлення використовується потужний знімний акумулятор IPS7 ємністю 6400 mAh, який можна доповнити акумулятором ще більшої ємності або зовнішнім Power Bank, який підключається через роз'єм microUSB кабелем. Зі стандартним акумулятором Pulsar Helion 2 XQ50 може безперервно працювати до 9 годин.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення