Ніж складаний кишеньковий Liner lock напівсерейтор Firebird F613 Black 183 мм

Довжина клинка, мм
  • 74

Ніж складаний кишеньковий Liner lock напівсерейтор Firebird F613 Black 183 мм

Продавець:zakupu

4.6/5  ( 2457 оцінок )

560

Немає в наявності

Гарантія. 1 місяць Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Firebird F613-складаний туристичний ніж зі специфічним клинком і напівсеррейторним заточуванням. За типом клинок вельми наближений до танто - з різким зрізом в напрямку вістря-володіє відмінними колючими характеристиками. А завдяки змішаному типу заточування функціонал інструменту помітно розширюється, так як для роботи з деякими матеріалами серрейтор набагато ефективніше, ніж ніж з прямою заточуванням леза.

Таким чином компанія пропонує нам вельми оригінальну модель складного портативного ножа, який має на озброєнні напівсеррейторний клинок типу танто і управляється фіксатором Liner Lock. Firebird F613 можна розглядати як інструмент для виживання, а також це практичний ніж для мисливця, рибалки або туриста.

Дивно легкий - всього 87г ваги-Ganzo 613 в зібраному вигляді досягає лише 10.9 см в довжину і прекрасно вміщається в кишенях, не кажучи вже про поклажі. У робочому стані довжина ножа дорівнює 18.3 см, а багатофункціональне лезо займає 7.4 см від загального розміру. Для клинка використовувалася нержавіюча сталь марки 440-цілком традиційний вибір більшості ножових майстрів і виробників в силу високої міцності і невибагливості даного матеріалу. Товщина клинка по обуху досягає 0.25 см.

Для рукояті використовувався високоміцний пластик марки ABS-ударостійка Технічна термопластична смола, що володіє рядом вельми цінних характеристик: нетоксичність, волого-, масло - і кислостійкість, стійкість до миючих засобів (лугів). На зовнішніх поверхнях панелей присутня Чіпка, але не агресивна накатка, що забезпечує надійний хват і безпечну роботу з інструментом в будь-яких погодних і екстремальних умовах. Збереження Firebird F613 при транспортуванні забезпечує металева кліпса, за допомогою якої ніж можна надійно закріпити на будь-якій частині одягу або амуніції.

Особливості та характеристики:

Тип ножа: складаний
Марка сталі: 440
Тип замку: Liner lock
Тип заточування: напівсерейтор
Форма клинка: танто
Сталь клинка: нержавіюча
Колір клинка: хром
Колір рукоятки: чорний
Матеріал рукоятки: ABS
Загальна довжина: 183 мм
Довжина у складеному стані: 109 мм
Довжина клинка: 74 мм
Товщина клинка: 2.5 мм
Вага: 87 г

 

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 2.5
Довжина клинка, мм
  • 74
Матеріал ручки
  • Термопластик
Загальна довжина, мм
  • 183
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».