Кавер IDOGEAR для шолома, камуфляжний чохол Multicam

1 відгук

Код:  360984789

Кавер IDOGEAR для шолома, камуфляжний чохол Multicam

1 відгук

Код:  360984789

Продавець:СХРОН

4.9/5  ( 138 оцінок )

695

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

10

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Чохол (кавер) IDOGEAR для шолома, камуфляжний чохол Multicam

Відмінний і міцний матеріал: цей тактичний чохол для шолома виготовлений з нейлонової тканини 500D з тефлоновим покриттям, володіє високоякісною водостійкістю і пиленепроникністю в різних тактичних умовах. Завдяки ретельно продуманому рядку, чохол для шолома стає чудовим та високоякісним.

ІДЕАЛЬНО ДЛЯ МАСКУВАННЯ: багатокамерний малюнок для класичного стилю та маскування в польових умовах, який допомагає вам маскуватися від ворожого спостереження.

УНІКАЛЬНИЙ І ФУНКЦІОНАЛЬНИЙ ДИЗАЙН: чохол для шолома IDOGEAR виготовлений з нейлону 500D з сіткою з обох боків у поєднанні з панелями на липучці та еластичним шнуром. Чохол з'єднаний із шоломом системою застібок-липучок з чотирьох сторін, а спереду та ззаду має чотири ремені для кріплення до внутрішнього гачка шолома, щоб краще запобігти падінню. Передня порожня конструкція призначена для встановлення окулярів нічного бачення.

Цей чохол під назвою "кавер для шолома FAST" має панелі велкро фірми YKK під ідентифікатори, петлі для дротів від гарнітур, камер, ліхтарів. Велкро на потилиці призначене для кріплення пауербанку, батарейного відсіку або противаги ПНО. Дана конструкція не закриває кріплення під ПНВ та бічні напрямні для аксесуарів, а навпаки, розширює функції шолома. На внутрішній стороні чохла нашиті панелі липучки. За допомогою їх кавер кріпиться до велкро, яке наклеєне на сам шолом. Виріз на лицьовій частині чохла підганяється під кріплення ПНВ. Остаточно чохол фіксується смужками велкро з лицьового та тильного боку каверу. Смужки кріпляться до липучок, які наклеєні у внутрішній частині шолома.


Характеристики

Тип забарвлення камуфляжу
Матеріал
  • Нейлон
Особливості
  • Оснащен Velcro панелями .Для всех видов шлемов FAST
Розміри
  • Універсальний
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Старостенко Сергей
    Відгук від покупця. Продавець: СХРОН

    Оперативно) все супер!

    Переваги:
    Быстро, хороший товар.
    Недоліки:
    Нет