Ніж Spyderco Endura, K390 blue

Ніж Spyderco Endura, K390 blue

Продавець:ARMYONE_PRO

4.9/5  ( 2202 оцінок )

7 220

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Опис Ніж Spyderco Endura Blue

У 1990 році Spyderco сколихнув світ, вивівши на ринок два ножі, Delica та Endura. Їхній успіх пояснюється надійністю конструкції, простотою в експлуатації, відкриванням ножа однією рукою, чого до цього не могли навіть уявити. Вони – два кращих бестселера Spyderco, та відтоді вони продовжують покращуватись.

За час присутності Endura та Delica на ринку покращилася їхня ергономіка, модифікувалася сталь клинка та постійно збільшувалися показники роботи. Результатом цієї еволюції стали Endura4 та Delica4. В обох моделях тепер гвинтова конструкція, чищення стало набагато легшим. Подвійні каркасні направляючі в ручках з нержавіючої сталі роблять міцнішим, при цьому не додаючи ваги. На звороті клинка є ребристий упор для пальця, а також фірмовий отвір для відкривання ножа.

Бронзові втулки пом'якшують відкривання/закривання ножа, а 4-позиційна кліпса може бути встановлена ​​вгорі або внизу рукоятки як з правого боку для правші, так і з лівого - для користувача шульги.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3
Загальна довжина, мм
  • 223
Вага, г
  • 94
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».