Відгуки покупців про Тактичний жилет - плитоноска в пікселі Warmor gen.3 с ззахистом шиї і плеч, підсумками під АК, гранату, аптечку, сброс, напашник

3 відгуки

Код:  361406565

Залиште свій відгук про цей товар
  • Октай Алієв
    Відгук від покупця. Продавець: SAVE
  • Александр Шеховцов
    Відгук від покупця. Продавець: SAVE

    Не якісний пошив, розлазиться на очах. Через місяць шви розлізлися біля плечового бистрозйому. Потім при зніманні турнікету разом з ним знялась липучка. Розвалюється на ходу. Не рекомендую дану плитоноску.

    Переваги:
    Зручна.
    Недоліки:
    Неякісний пошив. Розвалюється на ходу.
  • Виталій Лавренюк
    Відгук від покупця. Продавець: SAVE

    Хотів би я розповісти щось про тих хто пошив цей шматок л***а, але тоді розетка не пропустить цей аідгук.
    Плитник жахливий повністю! Він не придатний для використання взагалі, і може використовуватися тільки як зразок, висячи десь в маркеті на манекені. Не купуйте це, оберіть щось що робилося для людей, а не для того щоб заробити на військових.

    Переваги:
    Візуальна складова
    Недоліки:
    Жахливий пошив
    • Продавець SAVE

      Доброго дня, жаль що у вас склалося таке враження, скоріше за все вам попався брак пошиву, ми вам відписали в особисті повідомлення щодо обміну на нову, а ви нам цю прислали для того щоб ми віддали її у цех і швеї розглянули і зробили роботу над помилками, і усилили проблемні моменти. Бо нажаль ситуаціїї бувають різні і під разною вагою можуть вилазити ці слабкі місця. Дякую вам за зворотній звʼязок, в подальшому можете звертатись до нашого менеджера для вирішення цього питання.