Тактичний жилет YAKEDA військовий, швидкознімний жилет Чорний. Плитоноска

Тактичний жилет YAKEDA військовий, швидкознімний жилет Чорний. Плитоноска

Продавець:DezEX

4.9/5  ( 990 оцінок )

7 000

5 400

Немає в наявності

4

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичний жилет YAKEDA для чоловіків, військовий 1000D нейлоновий швидкознімний модульний жилет з лазерною різкою, легкий жилет Yakeda. Плитоноска

CARDURA 1000D

ВІДМІННИЙ МАТЕРІАЛ Модульний жилет YAKEDA виготовлений з міцного та стійкого до розривів нейлону 1000D, з високою міцністю на розтяг, стійкістю до аберацій та міцністю, а також з високоякісною пряжкою, ниткою, вкладишем; Цей жилет MULTICUM VEST є жилетом останньої еволюції від YAKEDA, розробленим як легкий і універсальний жилет, що забезпечує підвищену мобільність без шкоди для захисту.

СИСТЕМА ШВИДКОЇ РЕАЛІЗАЦІЇ Швидка передача плечової трубки, залежно від довжини зростання, легко носити та знімати; технологія талії трубок швидкороз'ємна система блокування, блокування, що досягається, і звільнення однією рукою в момент. Кожна частина жилету може бути демонтована, ви можете змінити її самостійно.

РЕГУЛЮЮЧИЙ І ДИХАЮЧИЙ ОДИН РОЗМІР, М'які та посилені плечові ремені регулюються на 6-8 дюймів, довжина: 14 дюймів, ширина: 12 дюймів, талія регулюється на 29-49 дюймів, щоб захистити ваші липки. практичні кишені; знімна сітчаста підкладка для гарної циркуляції повітря під час гри.

СИСТЕМА LASER CUT MOLLE Патч-панелі розміром 3 на 6 дюймів спереду та ззаду для нашивок з вашим ім'ям та моральних нашивок, система лазерного різання MOLLE для ваших сумок, обладнання, пакета для гідратації, легко збільшити вантажопідйомність.

БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНІСТЬ Всі аксесуари можуть бути розібрані та реорганізовані, підходять для тактики, обов'язку, військових фанатів.

Характеристики

Клас захисту
Розмір
Система кріплення спорядження
Країна реєстрації бренду
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами