Камуфляжна сітка-шарф LOOGU з тактичної сітчастої сітки для військових зелений

Камуфляжна сітка-шарф LOOGU з тактичної сітчастої сітки для військових зелений

Тип забарвлення камуфляжу: оберіть потрібний варіант

Продавець:DezEX

4.9/5  ( 987 оцінок )

800

400

Є в наявності

14

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Камуфляжна сітка LOOGU, камуфляжний шарф із тактичної сітчастої сітки для військових ігор, спорту та інших видів активного відпочинку

Матеріал гарної якості: виготовлений з 65% поліестеру і 35% бавовни, м'який, дихаючий і добре сконструйований, приємний для шкіри і піт, що вбирає, дає вам дуже комфортні і прохолодні відчуття. Ультралегкий та простий в упаковці, перенесенні та використанні.

Розміри: 190х90 см (Д x Ш), розмір ідеально підходить для швидкого маскування верхньої частини тіла та красиво розбиває ваш силует, щоб ви зливалися з ним.

Класичний зовнішній вигляд і класний дизайн: міцний матеріал, але не колючий і не жорсткий. Оберніть свою зброю, обличчя або просто закрийте все своє тіло, коли ви сидите на дереві. Відмінний додаток до нашого спорядження SERE.

Багатофункціональність: можна використовувати як снайперську вуаль, шийний шарф або рушник для рук. Легкий бавовняний матеріал. Відмінно підходить для спекотної погоди! Затримує потовиділення та дозволяє одночасно охолоджуватися. Також дуже тепла, для сезону полювання чи раннього холодного ранку на стрільбищі. Відмінно захищає обличчя та шию. Досить великий, щоб його можна було накинути на плечі, що забезпечує додаткову скритність та універсальність.

Багатоцільове використання: ідеально підходить для варгеймів, полювання, пейнтболу та інших заходів на свіжому повітрі, може бути шийним шарфом, пустельним шемагом, лицьовим покриттям, головним убором (стиль Балаклави), камуфляжним покриттям для вашої зброї, таким як упаковка гвинтів середовища, Стильний модний предмет і т.д.

Характеристики

Матеріал
  • Бавовна
  • Поліестер
Особливості
  • Тактичний одяг
Розміри
  • 190х90 см
Країна реєстрації бренду
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами