Бойовий ніж Glock FМ 81

Бойовий ніж Glock FМ 81

Продавець:LimonShop

4.4/5  ( 51 оцінок )

3 724

3 166

Немає в наявності

1

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

 

Австрійський бойовий ніж Glock FМ81 знаходиться на озброєнні австрійської армії та Бундесверу, а також є одним із двох офіційних ножів німецького антитерористичного спецпідрозділу GSG-9. Класичний армійський ніж можна використовувати для різних цілей: як зброя або похідний ніж, для розтину ящиків із боєприпасами або пляшок.

Виготовлений із загартованої сталі SAE 1095 із твердістю HRC 55 та чорним матовим антикорозійним покриттям. Обух ножа виконаний у вигляді зубчастої пилки.

Рукоятка з поліаміду, який має високу механічну міцність та зносостійкість. Поверхня з жолобками, завдяки чому ножа легко утримувати в руці.

Перехрестя ножа є штампованою деталлю і виглядає тому не настільки естетично, проте для тактичного ножа це навряд чи можна вважати недоліком. Один кінець перехрестя вигнутий так, що утворює опору для великого пальця, одночасно можна використовувати як відкривачку для пляшок.

Піхви «Glock» вагою всього 45 г не мають жодної металевої деталі та повністю виконані з пластмаси. Клямка піхв виконана у вигляді простого пластмасового припливу у формі консолі, з кнопкою-фіксатором. Піхви можна кріпити до пояса шириною до 60 мм.

У нижній частині піхв є два отвори: «дренажний» прямокутний для видалення вологи, і круглий для кріплення шнура, що служить для додаткової фіксації піхв. Помістити ніж у піхви можна будь-якою стороною.

 

Характеристики:

Матеріал клинка: сталь SAE 1095 із твердістю HRC 55

Покриття/оздоблення клинка: чорне антикорозійне антивідблискне

Матеріал рукояті та піхов: полімер

Довжина загальна: 290 мм

Довжина клинка: 165 мм

Товщина клинка: 4 мм

Вага: 206 г

Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».