Адаптер кріплення на шолом для навушників Howard Impact Sport, Earmor M31/M32, Койот (127910)

Адаптер кріплення на шолом для навушників Howard Impact Sport, Earmor M31/M32, Койот (127910)

Продавець:Traveller

4.8/5  ( 399 оцінок )

734

608

Немає в наявності

6

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Кріплення на шолом призначене для встановлення активних стрілецьких навушників на рейки ARC шолома FAST, ТОР-Д, ACH MICH.
Для більш ефективного використання стрілецьких активних навушників у зв'язці з тактичним шоломом передбачено спеціальний адаптер. Він кріпиться на рейки ARC і регулюється по кожному юшку зокрема. Це позбавляє незручностей із поєднанням широкої і товстої дужки навушників і носінням каски. Після фіксації адаптера на шолом гарнітуру можна вільно обертати. Увага! Кріплення підходить тільки для оригінальних навушників Howard Leight Impact Sport, Howard Leight Impact Sport, Multicam, Howard Leight Impact Sport Bolt. Кріплення також відмінно стають на навушники Perfect ProTac Plus, Silenta ProTac Slim. Як встановити кріплення на ці навушники поетапно показано на останній картинці. Для встановлення адаптера на навушники Opsmen Earmor M31, M32 необхідно витягнути металеві напрямні з пластикових тримачів кріплення та вставити їх в оригінальні тримачі Earmor. Тобто. пластикові тримачі на торцях даного кріплення використовувати нікуди не потрібно – використовуються оригінальні, не знімаючи їх з боковин навушників. Якщо ви використовуватимете кріплення для інших навушників - Ви це робите на свій страх і ризик.

Характеристики

Комплектація
  • Крепление - 2 шт.
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами