Кріплення адаптер на каску шолом для навушників Impact Sport, Walker`s, Earmor, Peltor - Green (Чебурашка) (15051)

9 відгуків

Код:  363074001

Кріплення адаптер на каску шолом для навушників Impact Sport, Walker`s, Earmor, Peltor - Green (Чебурашка) (15051)

9 відгуків

Код:  363074001

Продавець:Traveller

4.8/5  ( 399 оцінок )

1 850

799

Немає в наявності

149

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Кріплення, універсальний адаптер, що називається в народі "Чебурашка" дозволяє монтувати активні навушники 3M Peltor Comtac, Howard Leight Impact Sport, Walker`s Razor Slim та навушники Earmor M31/M32/M31H/M32H безпосередньо на шоломи типу FAST, TOR-D, ACH MICH та ін, які мають тип рейок ARC або Wendy M-LOK. Виготовлена ​​з ударостійкого пластику поворотна панель дозволяє крутити муфти практично в будь-якому положенні. Цей адаптер нового покоління дозволяє не лише зручно регулювати навушники по висоті, але й підтримує обертання на 360 градусів навколо кріпильної точки на шоломі для кращого налаштування, також дозволяє дуже індивідуально налаштувати чашки навушників завдяки шаровому кріпленню фіксатора чашки. Даний тип адаптера виготовлений за подобою знаменитої моделі бренду OPS-Core, максимально функціональний і надійний, що робить його одним з кращих у своєму роді за зручністю використання та індивідуальним налаштуванням. Сумісний як з рейковою системою типу ARC, так і M-LOK у моделях Team Wendy.
Матеріал: ударостійкий пластик, сталь.
Комплектація: шестигранник, хрестова викрутка, гвинти/болти кріплення чашок до направляючої, перехідники для встановлення на рейки системи M-LOK. Для кріплення адаптера до навушників з усього набору перехідників і кріплень необхідно використовувати лише 1 довгий болт + 1 гайку з кожної сторони навушників. Решта перехідників використовується для кріплення адаптера до рейок M-LOK.
На навушники Earmor M31/M32/M31H/M32H кріплення становиться ідеально, як потрібно, і без будь-яких проблем.
На навушники Howard Leight Impact Sport кріплення становиться, але дугоподібна частина кріплення прилягає до чаші навушників не по всій площині, оскільки має хвилясту форму. На фото ми показали приклад 2-х варіантів розташування кріплення.
На навушники Walker's Razor Slim кріплення становиться і прилягає так само як і на Impact Sport. Для встановлення необхідно достатнє зусилля, щоб притиснути пластик кріплення до чаші навушників і просунути фіксуючий довгий стопорний болт. Якщо цього не виходить зробити - можна підточити/зрізати виступаючу частину під кріплення на боковинах навушників у двох місцях на 1-2 мм, щоб просунути болт для фіксації. Крім цього, частина кріплення закриватиме решітку динаміка/мікрофона (див. фото). Тобто, на Walker`s Razor Slim встановити кріплення можливо, але доведеться миритися із зазначеними недоліками.
Навушники, каска та рейки в комплект НЕ входять та використовуються на фото тільки для демонстрації кріплення.

Характеристики

Колір
Комплектація
  • Крепление - 2 шт.
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 9

  • Ігор
    Відгук від покупця. Продавець: Traveller

    Встановив на MICH 2000 XL для Earmor M31 - загалом нормально, так швидкості вдягання не буде, оскільки самі навушники потрібно пропехнути під захист вух, але не має додаткового дискомфорту від шолома та є захист органів слуху.

    При монтажі комплекту приділяйте увагу деталям, оскільки кріплення на рейку без молотка (резинового) не стане, а сторони елементів переплутати можна на раз.

    Переваги:
    Перша покупка такого товару - переваг виявити не вийшло
    Недоліки:
    Перша покупка такого товару - недоліків виявити не вийшло
  • Сергій Волода
    Відгук від покупця. Продавець: Traveller

    Підійшли до оригінальних волкерс, поки все нормально.

  • Микола Євтушенко
    Відгук від покупця. Продавець: Traveller

    Задоволений на 100%

    Переваги:
    Класні
    Недоліки:
    Відсутні
Дивитися всі відгуки до товару у продавця →