Ніж Skif Defender II SW orange

Довжина клинка, мм
  • 97

Ніж Skif Defender II SW orange

Продавець:SunFish

4.9/5  ( 264 оцінок )

1 794

1 560

Є в наявності

3

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж SKIF Defender II відноситься до нового покоління однієї з найкращих моделей 400-ї серії. Форма та призначення ножа залишилися незмінними - це дуже "робочий" інструмент, який повністю покриває щоденні потреби, а також буде доречним під час аутдор-активностей.

Нова сталь клинка 9Cr18MoV з великою кількістю вуглецю та хрому стала дещо твердішою та стійкішою до корозії, ніж попередник із 8Cr13MoV.

Прямі спуски починаються з 1/3 виду обуха, на верхній його частині є фальшлезвіє і невелика насічка на упорі під великий палець. Форма клинка є поєднанням Drop-Point і S-подібного клинка, завдяки чому має відповідні переваги. Продовжена ріжуча кромка покращує ріжучі властивості, а досить потужна передня частина з фальшльозом продемонструє чудові колючі якості.

Обробка клинка Stonewash вбереже ніж від незначних царапин або затертостей, які періодично виникають при частій експлуатації.

Відкривається ніж за допомогою підпальцевого фліппера, що створює своєрідний упор для руки, що стане в нагоді під час силового проколу. Як додатковий спосіб відкриття ножа можна розглядати і підпальцеве отвір. Завдяки системі шарикопідшипників вихід клинка плавний і не потребує значного зусилля при відкриванні.

Замок – незмінний Frame-Lock, до речі – один із найнадійніших замків серед складних ножів.

Відмінною особливістю нового покоління цих ножів є присутність підпальцевої насічки не тільки на взусі та рукояті, а й на фліппері та пластині замка.

Рукоятка виконана з матеріалу G10, відмінно лежить навіть у вологій руці або рукавичках. Присутня кліпса, яку при необхідності можна зняти та користуватися темляком, під який передбачено отвір.

В цілому, нове покоління ножа Defender є свіжим поглядом на перевірену годиною "класику".

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3
Довжина клинка, мм
  • 97
Загальна довжина, мм
  • 224
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».