Ніж Microtech Makora Double Edge Stonewash Signature Series

Довжина клинка, мм
  • 83

Ніж Microtech Makora Double Edge Stonewash Signature Series

Продавець:SunFish

4.9/5  ( 264 оцінок )

27 687

24 076

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Перший ніж із фронтальним вікідом клинка Microtech лінійки Makora був представлений світу ще на початку 2000-х. Назва походить від рідкісного вигляду мурах. Пряма посилання до цього насекомого знаходиться на кліпсі ножа. Модель Макора увібрала в собі найкращі технологічні та конструкційні рішення вже добре відомого ножа Ultratech та Scarab. В той час, як габарити практично відповідають Ultratech, від Scarab моделі дісталися фрезеровані вибірки в рукояті з антифрикційною поверхнею, двостороння кліпса з відвіром для темляка, високий повзунок та склобій. Рукоятка традиційно виконана з анодованого алюмінію, шорстка текстура центральної частини сприяє більш надежному утриманню ножа в руці. Оновлена ​​Makora, на відміну від свого попередника, має частини в основі клинка. Сталь клинка може змінюватися в залежності від моделі, у будь-якому випадку це буде порошкова сталь преміум-класу – M390, CTS-204P, ELMAX або CTS-XHP. Форма та тип обробки клинка також індивідуальні.

Дана модель відноситься до ножів колекційної серії Signature Series та випускається обмеженим тиражем. Двогострий клинок та фурнітура оброблені за технологією Stonewash. На кишеньковій кліпсі – автограф Марфіоні, дата випуску моделі, логотип (мураха Макора) та серійний номер.

Характеристики

Довжина клинка, мм
  • 83
Загальна довжина, мм
  • 216
Матеріал ручки
  • Алюміній
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».