Пневматичний пістолет-кулемет Umarex Legends MP40 Blowback Full Auto

Тип боєприпасів

Пневматичний пістолет-кулемет Umarex Legends MP40 Blowback Full Auto

Продавець:ZALP

4.8/5  ( 135 оцінок )

13 948

Немає в наявності

4

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Особливістю даної моделі є використання одночасно двох балончиків з діоксидом вуглецю масою по 12 г

ОСОБЛИВОСТІ ПІСТОЛЕТА

Часто цю зброю називають Шмайссером, на ім'я німецького зброяра Х. Шмайссера, хоча творцем МР-40 був талановитий конструктор Генріх Фольмер. МР-40 є найвідомішим німецьким пістолетом-кулеметом періоду Другої світової війни, незважаючи на те, що війська вермахту були озброєні такою зброєю досить слабо. Бренд Umarex займається випуском високоякісних пневматичних копій відомих стрілецьких модифікацій, ім'я компанії відоме поціновувачам пневматики всього світу.

Пневматичний пістолет-кулемет Умарекс Legends MP40 Blowback 4,5мм Full Auto відноситься до газобалонної пневматики. Особливістю даної моделі є використання одночасно двох балончиків з діоксидом вуглецю масою по 12 г. Це забезпечує більш тривалу стрілянину. Балончики з газом встановлюються у порожнину магазину. Як боєприпаси використовуються сталеві кульки 4,5 мм (не входять до комплектації), магазин розрахований на 50 боєприпасів. Швидкість кульки на вильоті – до 140 м/с. Затвор автомата рухливий, УСМ – одиночної дії. Передбачено два режими стрілянини.

Модель відрізняється дуже високою якістю складання. Корпус та відповідальні елементи виконані з металу, нижня цівка – пластикова, як і в оригінальній моделі. Стовбур гладкий, передбачений складний приклад. Зброя досить важка - важить 3,5 кг, довжина з розкладеним прикладом - 83 см. Виглядає пістолет-кулемет як вживаний, що додає йому ще більшої реалістичності.

Антуражний пістолет-кулемет Umarex Legends MP40 Blowback 4,5мм Full Auto поставляється в коробці, що нагадує ящик для зброї. Він буде цінним презентом для любителя стрілянини або колекціонера реплік зброї, а також може використовуватися учасниками косплею.

Характеристики

Джерело енергії
Початкова швидкість кулі
Особливості
Тип боєприпасів
Калібр
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!