Плитоніска / жилет розвантажувальний тактичний WS-EXP 3.0 Мультикам

Плитоніска / жилет розвантажувальний тактичний WS-EXP 3.0 Мультикам

Продавець:БОРЕЦЬ

5 200

Немає в наявності

3

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Матеріал виготовлення данної моделі: Cordura 1000D. Це міцний зносостійкий матеріал, який відмінно тримає форму, не деформується при намоканні, стійкий до стирання та високих навантажень. Пошита надміцними армованими нитками.Розраховона для стандартних плит 25*30см,клапан додатково фіксується внутрішніми стропами, для запобіганняїх випаданню.

Передня частина має карман для особистих речей.

Камербанд має систему кріплення MOLLE зовні, що дозволяє розмістити додаткове тактичне спорядження. Пряжка швидкого скидання, що дозволяє розблокувати та відкрити комплект одним рухом. Користуючись перевагами, можна швидко одягати та знімати камербанд, без необхідності виконання тривалого процесу. Вона покращує ваш особистий комфорт і значно полегшить одягання та зняття.Крім цього, серед переваг зазначена можливість швидкого регулювання об'єму камербанда, не знімаючи жилета, що дозволяє швидко адаптувати жилет під різних користувачів, або різну кількість шарів одягу.

Передні та задні панелі MOLLE з текстильної застібки виробництва Velcro/Alfatex.Верхні лямки кріплення виготовленні з використанням 3D сітки та демпферу, мають ергономічну форму, яка розподіляє навантаження, тому плитоноска майже не відчутна, тобто не навантажує плечі. Також на плечах встановленні пряжки швидкого скидання.Розташування демпферних подушок з використанням 3D сіткина внутрішніх передніх і задніх частинах, забезпечує пом’якшення при навантаженні та ударах.Також є можливість поєднувати зі штурмовими рюкзаками.

Характеристики

Система кріплення спорядження
Матеріал жилета
  • 1000D Cordura,Поліамід
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами